Російська співачка Глюкоза (справжнє ім'я – Наталія Іонова) зараз відпочиває у Вероні. Звідти вона виклала чорно-білий знімок, на якому продемострировала всі принади своєї підтягнутої фігури.

На фото дівчина позує у дверному прорізі свого готельного номера в стійці на руках. На ній надіта вузька біла блузка і стрінги того ж кольору. І, хоча фігура Наталії майже ідеальна, в голові спливають асоції з менш привабливою Волочковою, яка теж любить показувати різні "розкоряки".

У відгуку підписників розділилися на два табори. Одні хвалять фігуру Глюкози і називають її красунею:

"Красуня наша", "Крута стійка", "Наташа, що догори ногами, що вниз однаково фантастично виглядає", "Прекрасна", "Класно", "Вогонь", "Красуня", "сонячний настрій", "Ось це попа", "Я в захваті від тебе, Наташа", "Мила ти наша", – пишуть вони.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Інші расскритиковали прагнення молодої матері оголитися і порівняли її з Волочковою.

"Ну що вдієш,коли нічим вже зачепити народ,то що залишається як не зад свої показувати,Фуп огидно і пошло,розчарувалася я в ній", "Волочкову надивилася", "Просто жах", "Давно до вас у гості на сайт не заходила і ось зайшла і знову ваша ж.. та що таке, скромніше дівчина , скромніше треба бути", "Красива актриса,шикарна фігура...ну всерівно пошловате фото вийшло,правильно вище написали вчителі ваших дітей теж бачать це фото", "Саме в стрінгах потрібно було робити це фото, в шортах ну ніяк не можна було, нехай діти і підлітки-підписники милуються проміжностями!!!! Я в шоці!!! Останнім часом однак, історія Содому і Гоморри повторюється у багатьох відомих особистостей. Дуже шкода!!!", "Волочкова відпочиває", - критикують інші.

Нагадаємо, Галустян все зіпсував: Глюкоза випадково перетворилася у Дженніфер Лопес.

Як раніше повідомляв Знай.ua, гола Глюкоза блиснула найінтимнішим татуюванням: гаряче фото.

Також Знай.ua писав, новий образ Глюкози збуджує мережу.