Про Чорну пантеру останні пару місяців не було ні слуху ні духу. Якщо раніше вона постійно брала участь в якихось модних проектах, то влітку Наомі Кемпбелл буквально пішла в підпілля. Шанувальники всерйоз запідозрили, що 48-річна зірка вагітна від свого бойфренда - репера Скепти.

Але, мабуть, супермодель просто вирішила взяти відпустку. А тепер знову вийшла в світ - на вручення премії GQ Men Of The Year Awards 2018. І відразу ж осоромилася.

По-перше, Наомі на церемонію попросту спізнилась. Точніше, приїхала майже під завершення. Так що по червоній доріжці біля входу зірка йшла лише у супроводі охоронців та свого коханого - репера Скепти.

А по-друге, вона обрала для заходу заледь не найгірше вбрання у своїй кар'єрі.
"Вона майже випала зі своєї корсетної сукні в стилі фанкт", - похмуро прокоментувала Daily Mail появу чорної красуні на церемонії GQ Men Of The Year Awards.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

І справді вбрання було обрано специфічне: при кожному кроці зі строкатої сукні норовили вистрибнути груди моделі. Та й гостроносі ботфорти з квітковим "манжетом" теж не можна назвати зразком бездоганного смаку.

Наомі прибула на світський раут в компанії свого коханого. Модні критики не забули зауважити, що Скепта виглядає "школярем" на тлі своєї подруги. Він значно нижчий за супермодель і до того ж молодший за неї на 12 років.

Але Кемпбелл поза всім цього вечора все ж отримала нагороду - вона була визнана "Іконою стилю GQ". Так що ні жахливе вбрання, ні відсутність пунктуальності не позбавили Чорну пантеру її заслуженої корони.

Нагадаємо, відома британська 48-річна супермодель Наомі Кемпбелл та її молодий бойфренд - репер Джозеф Джуніор Аденуга, більш відомий як Skepta, прикрасили обкладинку нового номеру журнала GQ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на церемонії CFDA Fashion Awards Наомі Кемпбелл в червоній сукні справила фурор.

Також "Знай.ua" писав, що легендарна британська супермодель Наомі Кемпбелл знялась повністю оголеною для модного глянцю.