Скандальний російський актор Олексій Панін назвав скудоумними росіян, які сміялись з його прощання з померлим радянським і російським співаком Йосипом Кобзоном.

"Для тих, хто двинувся розумом, хочу додати! Для мене Instagram, на відміну від вас, це не лайки, не хайп і не піар! Це просто відображення мого життя! Відображення моїх емоцій і почуттів у цю секунду! Але боюся, що з вашою недоумкуватістю, вам цього не зрозуміти", - написав він у своєму Instagram.

Деякі коментатори підтримали позицію актора і спосіб прощання з Кобзоном, але інші — образилися. У відповідь одному з передплатників Панін написав, що жителі Росії "дурні, злі і обмежені".

У відповідь одному з коментатором щодо того, чому він все ще перебуває в Росії, Панін заявив, що скоро виїде з країни.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я скоро їду. У Росії я буду приїжджати тільки за грошима" повідомив він.

У четвер, 30 серпня, помер російський співак, депутат Держдуми РФ і улюбленець Путіна Йосип Кобзон. Артистові було 80 років. Смерть підтвердили і його родичі і розповіли, про що було його останнє бажання.

Володимир Путін та Йосип Кобзон
Володимир Путін та Йосип Кобзон
Володимир Путін та Йосип Кобзон

Незадовго до смерті артист залишив заповіт. Як пише Telegram-канал Life Shot, останнім проханням співака були похорони поруч з матір'ю.

Також раніше ми повідомляли про те, що співак Борис Моїсеєв прийшов провести в останню путь Йосипа Кобзона. На сторінці фанклубу Бориса Моїсеєва в Instagram, якою займаються його віддані шанувальники, були викладені фотографії з місця проведення панахиди. Багатьох шокував зовнішній вигляд знаменитості.

"Борис Михайлович прощається з Йосипом Кобзоном. Громадянська панахида проходить в Концертному залі імені Чайковського", - підписана фото.

Нагадаємо, на похоронах Йосипа Кобзона президенту Володимиру Путіну дісталося місце біля вдови співака Неллі, і багато хто помітив цікаве схожість "сусідів".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", прощання з відомим радянським і російським співаком Йосипом Кобзоном, про смерть якого стало відомо 30 серпня, почалося рано вранці 2 вересня.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що витівка Пугачової на похоронах Кобзона змусила соцмережі гудіти.