6 вересня, у четвер глядачі телеканалу СТБ побачили другий випуск 8 сезону шоу "Зважені та щасливі".

На другому тижні проекту дев'ять пар батьків і дітей продовжили боротьбу із зайвою вагою в таборі схуднення. Учасникам належало пройти непрості конкурси, покликані допомогти їм розуміти один одного краще і, звичайно ж, скинути якомога більше зайвої ваги.

Наприкінці тижня учасники на чолі зі своїми тренерами побачили результати своїх зусиль на зважуванні.

Так за результатами зважування другого тижня, команда червоних скинула більше всього і стала лідером другого тижня схуднення. Найменше скинула команда помаранчевих, батько з дочкою Мисишина Бориса і Каті – їм довелося надіти чорні футболки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Сенсацією другого випуску шоу була нова рубрика під назвою #стопанорексія. Нова ведуча проекту Мирослава Ульяніна, разом із запрошеними гостями, колись поборовшими анорексію, розбиралися з особливостями цієї хвороби.

Однією з гостей шоу стала переможниця третього сезону "Супермодель по-українськи" Маша Гребенюк, що страждає на анорексію.

Модель розповіла про свої проблеми з вагою і поділилася тим, що допомогло їй усвідомити проблему і почати лікування.

Дівчина зізналася, що минулого літа її вага досягала критичної позначки – 45 кг. Притому, що її зріст – 181 см. На щастя, вона звернулася за допомогою і почала лікування.

Нагадаємо, новий сезон проекту "Зважені та щасливі" розповість глядачам не тільки про те, як худнути, але й як правильно набрати здорову вагу. Рік тому ведуча нового сезону Мирослава Ульяніна настільки захопилася власним схудненням, що дійшла до 38 кілограмів і виглядала як ходячий скелет.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 30 серпня стартує новий сезон шоу "Зважені та щасливі" на телеканалі СТБ. Восьмий рік українці будуть спостерігати за транформацией учасників і вболівати за найстійкіших і вольових з них у боротьбі за ідеальне тіло і власне здоров'я.

"Знай.uа" писав, ведуча і консультант з харчування у 8 сезоні шоу Зважені та щасливі Мирослава Ульяніна розповіла про свій раціон.