Зіркову родину Роббі Вільямса і Айди Філд можна привітати з поповненням - у подружжя народилася донька.

Це стало зрозуміло з Instagram Айди, яка опублікувала на своїй сторінці зворушливий знімок з руками всіх членів їхньої сім'ї.

Відомо, що малятко з'явилося на світ за допомогою сурогатної матері.

"Відшукайте на фото незнайому маленьку ручку. Весь цей час ми зберігали один великий секрет. У нас народилася донька! Ласкаво просимо у світ, Колетт (Коко) Джозефін Вільямс! Щоб зустріти тебе, ми пройшли довгий і складний шлях, саме тому ми нікому не говорили про тебе заздалегідь. Ця маленька леді – біологічно наша дитина, яку виносила абсолютно неймовірна сурогатна мати, якій ми будемо вдячні довіку. Ми на сьомому небі від щастя, що в нашому житті з'явилася ця прекрасна дівчинка. Так само, як з Тедді і Чарлі, ми просимо поважати Коко і наше право на особисте життя" написала Гайда

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Роббі Вільямс та Айла Філд
Роббі Вільямс та Айла Філд

Нагадаємо, що легендарний британський співак Роббі Вільямс нещодавно шокував своїх фанатів. Вільямс повідомив, що підозрює у себе важке захворювання. Видання The Daily Mirror з посиланням на слова співака повідомляє, що його турбують провали в пам'яті.

"Можливо, це синдром Аспергера або аутизм. Не знаю, що саме, але щось точно є" зазначив Вільямс.

Артист також не виключив, що може страждати психічним захворюванням, додавши, що в його голові "все дуже складно". Раніше Вільямс скаржився на важкий душевний стан і проходив лікування від депресії.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", британський співак Роббі Вільямс показав середній палець в камеру під час церемонії відкриття чемпіонату світу в Росії. За цей жест Вільямса можуть покарати в Росії. Йому загрожує штраф на суму 500 тисяч рублів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відомий співак Роббі Вільямс охоче ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.