У черговому випуску шоу "Заміж за Бузову" співачка і телеведуча стрибнула на параплані. На таке незвичайне побачення її вирішив зводити один із шанувальників.


У шоу "Заміж за Бузову" учасники намагаються завоювати серце відомої телеведучо та співачки Ольги Бузової. Кожна серія будується за єдиним сценарієм: учасники проходять придумане Ольгою випробування, а переможець вирушає на побачення з нею.
Так, під час зйомок одного із епізодів учасник влаштував дівчині рандеву у горах і запропонував політати на пароплані над італійським озером.

Бузова решилась полететь на параплане ради участника шоу

На проекте "Замуж за Бузову" не только роскошные мужчины борются за сердце Ольги, но и сама певица борется со своими страхами. В очередной серии Бузова взглянула в лицо своей фобии высоты: ради любви она провела свидание в полете на параплане! Как думаете, ради кого Оля потеряла страх?

Posted by Супер on Friday, 7 September 2018

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще


Тим часом шанувальники Бузової обговорюють, що вона вже вибрала переможця шоу на ТНТ і їм стане Олександр Гриньов. Як повідомлялося, після закінчення зйомок молоді люди живуть разом. Джерелом інформації послужила колишня кохана іншого учасника.


Нагадаємо, 30-річний Артем Дзюба розповів про своє ставлення до 32-річної Ольги Бузової, відповідаючи на запитання гравців жіночої футбольної збірної.


Нападник національної збірної Росії і "Зеніта" 30-річний Артем Дзюба висловився про співачку Ольгу Бузову в інтерв'ю, опублікованому на каналі російської збірної в YouTube.

Питання йому задавали футболістки жіночої збірної. "Артем, ти використовуєш в навігаторі свій голос чи їздиш, як я, з Ольгою Бузовою?" — запитала одна з них. "Фу-фу-фу! З Ольгою Бузової? Фу-фу-фу! В плані того, що, коли є я, Ольга Бузова не повинна бути на навігаторі", — заявив у відповідь Дзюба на питання гравця жіночої футбольної збірної Надії Смирнової.


Як повідомляв раніше Знай.ua, учасник повідомив пікантні деталі шоу Бузової. На даний момент учасники знаходяться в Венеції в очікуванні, хто ж наступний отримає шанс піти на побачення зі знаменитістю.


Також Знай.ua писав про те, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість ще й знялася в проекті "Замуж за Бузову", не покидаючи надії знайти кохання.