Російській співачці Насті Кудрі ампутували два пальці на руці після того, як вона потрапила в аварію під час відпочинку у Ніцці.

анастасія кудря


Про це повідомляє Starhit.
За словами піар-агента співачки Костянтина Філіппова, Настя їхала по серпантину, назустріч їй несподівано виїхала машина. В результаті дівчина злякалася і вивернула кермо вправо.

Машина Кудрі полетіла вниз по скелі і пролетіла близько 18 метрів. Співачка отямилася, вже будучи у лікарні. На щастя, все обійшлося, але лікарям довелося ампутувати їй два пальці на правій руці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Також повідомляється, що нещастя сталося з Настею напередодні концерту, тому співачці довелося відкласти репетиції і присвятити час на відновлення.

За словами Костянтина Філіппова, Кудрі важко переживала те, що трапилося, але, на щастя, їй не знадобилася кваліфікована допомога психолога — з цього стану Настя вийшла завдяки близьким та друзям, які підтримували дівчину.

кудри


Нагадаємо, стало відомо, що компанія "Арчер мьюзік продакшнс", яка продюсує Ольгу Бузову, почала судитися з ресторанами і барами, де без дозволу ставлять "Мало половин", "Під звуки поцілунків" та інші хіти співачки.

бузова

За кожну пісню (або караоке-версію), включену без попиту, компанія отримує від закладів по 116 тисяч рублів.
22 липня 2018 року Арбітражний суд міста Санкт-Петербурга і Ленінградської області стягнув на користь "Арчер мьюзік продакшнс" 232 тисячі рублів з пітерського ресторану DEL MAR (юридична особа - "Турист").


Як повідомляв раніше Знай.ua, 30-річний Артем Дзюба розповів про своє ставлення до 32-річної Ольги Бузової, відповідаючи на запитання гравців жіночої футбольної збірної.


Нападник національної збірної Росії і «Зеніта» 30-річний Артем Дзюба висловився про співачку Ольгу Бузову в інтерв'ю, опублікованому на каналі російської збірної в YouTube.
Питання йому задавали футболістки жіночої збірної. "Артем, ти використовуєш в навігаторі свій голос чи їздиш, як я, з Ольгою Бузовою?" — запитала одна з них. "Фу-фу-фу! З Ольгою Бузової? Фу-фу-фу! В плані того, що, коли є я, Ольга Бузова не повинна бути на навігаторі", — заявив у відповідь Дзюба на питання гравця жіночої футбольної збірної Надії Смирнової.


Також Знай.ua писав про те, що Олеся Малібу послала "синтолового качка" "до чортової матері" через те, що він не захотів чекати першої шлюбної ночі і зажадав від дівчини інтиму.