Напористі фотографи зловили Кайлі Дженнер на вечірній прогулянці з подругою. У підсумку, виявилося, що її славнозвісна фігура - це заслуга фоторедакторів та умілих гламурних фотографів.

Подвійне підборіддя, відсутність талії і дуже масивні ноги – так Кайлі виглядає в реальності. Зірка намагалася сховатися за своєю супутницю і хоч якось прикритися руками, але на знімках все ж виразно видно пухкеньку фігуру Дженнер. Про це пишуть американські таблоїди.

Здається, з усього сімейства саме їй треба було ставати моделлю. Наймолодша мільярдерка у світі, молодша сестра Кім Кардашьян на всіх знімках постає винятковою красунею. Нещодавно вона затьмарила "голою" сукнею навіть саму Кім!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Так що сьогодні вона виглядає краще, ніж декілька років тому! При цьому, після народження доньки молодша сестра Кім сильно схудла і привела себе в порядок. Та й до того ж у мистецтві правильного позування для фото і прикрашання реальності члени сімейства Кардашьян-Дженнер досягли неймовірних висот. Але мабуть, знаменитість знову запустила себе.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що буквально днями 21-річну Instagram-зірку, мільярдершу Кайлі Дженнер та її бойфренда, американського репера Тревіса Скотта папараці помітили в Малібу.

Так, парочка була на побаченні. Соціальними мережами відразу ж розлетілися фотографії, на яких Кайлі і Тревіс у обіймах виходять з ресторану.

Варто нагадати, що 21-річна Кайлі Дженнер славиться своїми апетитними формами. Однак на останньому знімку в Instagram знамениті стегна зірки реаліті-шоу виглядали не такими пишними, ніж зазвичай. На свіжому знімку в Instagram Кайлі Дженнер виглядає набагато стрункішою, ніж завжди.

Нагадаємо, чоловіки склали портрет найкрасивішої жінки.

Як повідомляв Знай.uа кавунчики Нікі Мінаж розбурхали фантазію фанатів.

Знай.uа писав, Кардашьян в одних трусах присіла на чоловіка і розсмішила мережу.