В російському місті Сочі пройшов музичний фестиваль "Нова хвиля 2018". У цьому році на сцену виходили не тільки молоді співаки з 15 країн, але і відомі зірки.

Була відсутня тільки муза фестивалю - Алла Пугачова. Відомий композитор і продюсер, голова журі конкурсу Ігор Крутой в одному з нещодавніх інтерв'ю заявив, що в цьому році Примадонну не запрошував.

"В майбутньому році в неї ювілей, ось тоді, думаю, і будемо її вмовляти приїхати, – пояснив російський композитор. – Тоді і поговоримо з нею про участь запропонуємо зробити великий творчий вечір. Будемо раді, якщо погодиться".

Алла Пугачова в якості спеціального гостя взяла участь у "Новій хвилі" з самого першого конкурсу – з 2002 року. Артистка вважається музою цього музичного свята. Але після того, як форум з Юрмали переїхав в Сочі, особливою увагою дітище Ігоря Крутого співачка не балує.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що примадонна естради РФ, знаменита співачка Алла Пугачова шокувала публіку сміливою заявою про те, що готова "змінити стать".

Виявилося, мова йде про несподіване рішення артистки заспівати відому пісню, написану від чоловічого імені, незважаючи на те, що зірка практично ніколи не переспівує чужі композиції. Участь у святкуванні ювілею візьмуть багато виконавців, у тому числі і Алла Пугачова.

Варто нагадати, що популярний телеведучий і гуморист Максим Галкін часто публікує в Instagram сімейні фото і відео. Особливо шанувальники цінують кадри з маленькими дітьми зіркової пари.

У гумориста і шоумена Максима Галкіна і російської співачки Алли Пугачової підростають двійнята Ліза і Гаррі. Зараз малюкам вже за 4 роки. Фанати давно відзначили живу міміку дітей і неймовірні артистичні дані. Ось і днями Максим поділився відео з малюками під час спільного походу на концерт органної музики.

Нагадаємо, вперше в житті Пугачова зрадила улюбленій справі.

Як повідомляв Знай.uа подружки Пугачова і Вайкуле "підчепили" відомого музиканта на пляжі.

Знай.uа писав, Галкін піде до Орбакайте через гроші: Пугачовій напророкували самотню смерть.