Останні тижні не вщухає скандал навколо співачки Ані Лорак та її чоловіка Мурата Налчаджиоглу після того, як чоловіка зловили на зраді. Поки в соціальних мережах активно будували сценарії, обговорювали коханку чоловіка-зрадника, Лорак давала концерти і ніяк не коментувала ситуацію. Але тепер скандальна артистка вирішила порушити мовчання і несподівано дала інтерв'ю.

На щорічному пісенному конкурсі "Нова хвиля", який традиційно проходить в Сочі, виступала і Кароліна. Одному з російських видань вона погодилася дати інтерв'ю і заявила, що вибачати зради не готова.

"Я не зможу пробачити зраду. Той, хто кохає, не зрадить. А якщо розлюбив, то вже нічого не повернути", - сказала співачка.

Артистка звернулася до жінок, закликаючи кожну бути терплячою і милосердною, пам'ятати про те, як важливо вміти іноді поступитися.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Адже ви - справжні діви любові", - зазначила Лорак.

Нагадаємо, в останні кілька тижнів всі тільки й говорять про те скандальне відео, що доводить факт зради чоловіка Ані Лорак.

І хоча потенційна розлучниця спростувала роман з Муратом, ця новина про адюльтера не сходить зі сторінок видань. У новому виступі Ані Лорак натякнула на те, що зараз з нею відбувається.

Ані Лорак
Ані Лорак

Для тих, хто не в курсі, нагадаємо, що нещодавно в Мережу потрапило відео з одного з караоке-клубів у Києві, де Мурат Налчаджиоглу проводив час з Яною Бєляєвою. Сама Ані Лорак досі не коментувала ситуацію, але про відносини говорив батько Ані, стверджуючи, що все добре.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", на пісенному конкурсі "Нова хвиля" у Сочі артистка Ані Лорак всіляко намагалася здивувати фанатів. Але ні росіяни, ні закордонні прихильники не оцінили її старань – експерименти в один голос назвали невдалими.

Ані Лорак
Ані Лорак

Цікаво, що ще в перший день конкурсу співачка два рази змінювалася образи: вибрала відверту чорну сукню і строгий білий костюм. Новими "луками" співачка похвалилася на своїй сторінці в Instagram.

Також "Знай.ua" писав про те, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка переживає непростий період через зради чоловіка, знайшла розраду в обіймах свого друга і колеги - російського виконавця Сергія Лазарєва на пісенному фестивалі "Нова хвиля" в російському Сочі.