Відомий російський співак Сергій Звєрєв відреагував на прем'єру кліпу Миколи Баскова і Філіпа Кіркорова. "Зірка в шоці" заявив, що новий кліп став його улюбленим.

Так, відомий стиліст і перукар Сергій Звєрєв прийшов у захват від нового спільного кліпу Миколи Баскова і Філіпа Кіркорова на пісню "Ібіца".

В особистому Instagram Звєрєв написав: "Я трохи не помер від сміху. Це нереально круто!!! Філіп... Микола... Вітаю з прем'єрою кліпу!!! Це тепер мій улюблений кліп і пісня".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли гумористичний кліп не пісню "Ibiza". Сюжет побудований навколо суперництва між співаками, які влаштовують один одному підлості. Кіркоров перекидає кабінку біотуалету, в якій знаходиться Басков.

За сюжетом співаки починають робити один одному дрібні капості, однак під кінець їх протистояння набуває все більш жорстокіших форм, від підпалювання одягу на тілі до ошпарювання окропом і відкушування носа. Відео закінчується жорстокою бійкою артистів і загибеллю обох. У кліпі знялися Сергій Шнуров, Гарік Бульдог Харламов, Андрій Малахов та ряд інших персон шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обережно, у кліпі є ненормативна лексика!

Варто нагадати, що артистів звинуватили в надмірному захопленні пластикою. Розкритикували фанати і образ Ані Лорак. Українську співачку Ані Лорак і російського співака Філіпа Кіркорова розкритикували в Instagram за свіже фото.

На фото співаки позують під час музичного фестивалю "Нова хвиля" в Сочі. Артистів звинуватили в надмірному захопленні пластикою. Розкритикували фанати і образ Ані Лорак.

"Музей воскових фігур", "Кіркоров як узбек", "Кіркоров - клоун, Лорак - мумія", "Кароліна, що за наряд у вас? Так одягалися в 90-ті, свічники, пояс, фасон все звідти", "Філіп на себе не схожий через купу операцій", "Філя, ти смішний у своєму вбранні. Зміни імідж", - пишуть в мережі.

Нагадаємо, вперше в житті Пугачова зрадила улюбленій справі.

Як повідомляв Знай.uа тонни штукатурки і десяток операцій: перша красуня Росії викликала шок в мережі.

Знай.uа писав, немов іграшки: Кіркоров відправив дітей на дорослий фестиваль замість школи.