А "застукати" подружжя за спільним відпочинком – абсолютно рідкісна річ для соцмереж.


Але на цей раз 39-річна Альбіна сама вирішила викласти в мережу кілька затишних домашніх фото з відпочинку на яхті під Москвою.


Для того, щоб відчувати себе максимально комфортно поруч з коханою людиною і відпочити як слід, Альбіна прийняла рішення не псувати своє обличчя косметикою. Для фото на пам'ять пара взагалі позувала в халатах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще


Щоб його кохана випадково не впала за борт, 53-річний Валерій міцно тримав загравшуюся Альбіну за ногу.


Пара світилася від щастя на радість своїм шанувальникам.


Нагадаємо, що Меладзе і Джанабаєва разом виховують двох синів. Бурхливий роман артистів почався, коли Валерій ще був одружений на своїй колишній дружині. Так що про свої почуття закохана пара стала говорити тільки нещодавно.


Раніше Знай.UA писав про те, що Меладзе просить повернути йому громадянство Грузії. Таким чином, чоловік хоче мати відразу два громадянства: і російське, і грузинське. У свої 53 року співак проживає на території Російської Федерації, однак нещодавно побувавши на конценрте в честь ювілею Вахтанга Кикабизде, він вирішив повернути собі колишній статус.


Також Знай.UA повідомляв про те, що шанувальники Альбіни Джанабаєвої стурбовані зовнішнім виглядом зірки. У мережу потрапили фотографії з відпустки, на яких співачка без макіяжу виглядає значно постарішала. Однак Альбіна і не думає змінювати зовнішність за допомогою редакторів.