У Мережу злили гарячі фото топ-моделі, ангела Victoria's Secret і світської левиці Кендалл Дженнер. Зазначимо, що знімки не просто голі, а дуже голі. Фото надав telegram-канал Super.

"Фотосет з абсолютно голою моделлю з неопублікованої книги фотографа Рассела Джеймса виявилися в Мережі, однак потім були видалені. Ми встигли завантажити гарячі фотки спеціально для вас", - написали на сайті.

Фото 1 из 9.
Фото 2 из 9.
Фото 3 из 9.
Фото 4 из 9.
Фото 5 из 9.
Фото 6 из 9.
Фото 7 из 9.
Фото 8 из 9.
Фото 9 из 9.

На фотографіях абсолютно гола сестра Кардашьян скаче на коні, бігає по пляжу, грає з хвилями. Фотосет зроблений в холодних морських тонах.

Раніше ми писали про те, що світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже зворушливими знімками зі своєю маленькою донькою Стормі. Варто нагадати, що 21-річна знаменитість стала мамою 1 лютого 2018 року, а батьком дитини є виконавець Тревіс Скотт. Так, напередодні свого дня народження Кайлі вперше показала першу спільну з малятком фотосесію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також ми писали, що відома модель, ангел Victoria's Secret і сестра світської левиці Кім Кардашьян, 22-річна Кендалл Дженнер показала на своїй сторінці в Instagram новий розкішний тренд. Таке взуття на високому каблуці підійде тільки для сміливих: босоніжки культового бренду Prada фактично вивергають полум'я.

"Prada", - лаконічно підписала Кендалл. За 12 годин яскраве фото туфель набрало 1,5 млн. лайків, а фанати відзначили, що така взуття ідеально підходить супермоделі.

Раніше ми писали, що Кендалл Дженнер зовсім недавно показала фоловерам дуже кардинальні зміни в зовнішності. Шокуюча коротка стрижка і дихальна маска - задумка фотографів всесвітньо відомого глянцю Love Magazine.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер показала новий тренд у взутті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Кендалл Дженнер змінилася до невпізнання.

Також портал "Знай.uа" писав, що 22-річна модель і молодша сестра Кім Кардашьян - Кендалл Дженнер ділиться літнім настроєм з шанувальниками.