Днями відома ведуча і співачка Регіна Тодоренко продемонструвала кумедний образ на церемонії вручення премії "Людина року" за версією журналу GQ.

Як можна побачити на фото, Тодоренко засвітилась на світському заході в Москві в ефектному вбранні.

Регіна Тодоренко

Як повідомляє джерело, під прозору сукню з фатину від Mariya Sergegiya Тодоренко одягла чорну шовкову нічну сорочку від Intimissimi.

Регіна Тодоренко

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як додала співачка:

Кожен раз відчуваю себе Попелюшкою на великих заходах. Мені завжди здавалося все це якимось нереальним, коли артисти, актори, співаки йдуть по червоній доріжці в променях софіт, роздаючи автографи і посилаючи повітряні поцілунки своїм фанам. І завжди хотілося відчути, як це, стояти перед десятками камер. 10 років тому спробувала! Сподобалося!

Регіна Тодоренко

Що ж, результат оцінювати тільки вам!

До слова, українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка незабаром стане мамою, вважає за краще не ділитися особистим зі сторонніми.

Однак вона все ж зробила виняток і показала в своєму Instagram-акаунті своїх батьків, які сьогодні святкують 35-ту річницю з дня весілля.

Тодоренко

"Найголовніша подія дня - річниця весілля моїх найкращих у світі батьків! 35 років РАЗОМ! Я так пишаюся вами, Ма і Па! Немає такої кількості слів, щоб описати, як я вам вдячна за все. Я просто бажаю вам і далі радувати нас, бути здоровими, енергійними і так сильно любити один одного. Ви - найбільший приклад для нас усіх, найбільш зворушливі люди на світі! Я вас дуже люблю!" - підписала фото телеведуча.

Крім того, популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко у своєму Instagram-акаунті розповіла про те, що стала обличчям всесвітньо відомого бренду Calzedonia.

"Я ніколи не могла подумати, що одного разу стану обличчям цього бренду, Амбассадор якого, до речі, є одна з моїх улюблених актрис - Джулія Робертс. Я дійсно пишаюся початком нашого співробітництва з Calzedonia. Мені дуже близькі цінності бренду, сімейний дух цієї компанії, а сім'я - це найважливіше в моєму житті", - поділилася з підписниками телеведуча.

Регіна Тодоренко

І додала: "Цю співпрацю з Calzedonia я б хотіла присвятити своїй мамі, яка завжди переживає, чи не замерзну я. Мама, знай, що тепер мені ніколи не буде холодно, тому що тепер я завжди буду в теплих колготках Calzedonia".

Регіна Тодоренко

Нагадаємо, буквально днями відома українська співачка Ані Лорак, яка на даний момент працює і живе в Росії, в черговий раз нарвалася на критику своїх підписників у соціальній мережі Instagram.

Як повідомляв Znaj.ua, виступ улюбленого молоддю виконавця Елджея в Махачкалі буде скасовано.

Також Znaj.ua писав про те, що український співак Олег Винник попри постійну зайнятість, як виявилося, знаходить час і для цікавих знайомств, і для вірних друзів. І хоча він рідко ділиться подробицями про своє близьке оточення, цього разу вирішив зробити виняток для фанаток.