Українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Росії, нещодавно порадувала фанатів, опублікувавши в Instagram знімок з новим бойфрендом. Принаймні так назвали хлопця користувачі. Фотографію артистка підписала затертою фразою: "Щастя любить тишу".

Варто відзначити, що в своєму пості Седокова згадала і про пісню під назвою "Шантарам". Відомо, що зйомками цієї відеороботи займався відомий режисер Алан Бадоєв. Артистка назвала його генієм, адже раніше вона вже працювала з цим фахівцем і результат їх спільної діяльності виявився досить успішним. З цієї причини шанувальники Сєдокової в коментарях висловлюють впевненість, що чергова спільна робота з Бадоєвим принесе гарні плоди, тобто публіку чекає черговий хіт.

Підписники зірки також почали обговорювати новий пост Анни Сєдокової про щастя, яке любить тишу і чоловіка на фото, що знаходиться поруч з нею і з ніжністю дивиться в очі виконавиці.

Треба сказати, що на цьому фото Анна Сєдокова з'явилася на показ фоловерам в дуже відвертому вбранні з-за чого отримала невтішні відгуки. Багато хто помітив, що співачка додала у вазі. Юзери порекомендували зірці частіше ходити в тренажерний зал і не запускати себе. У тому ж напрямку послали і загадкового "бойфренда" Сєдокової, якому теж не завадить більше уваги приділяти фігурі.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Сєдокова вивалила посеред пляжу не тільки емоції. Відома українська співачка Анна Сєдокова не може прожити і дня без нових знімків в своєму Instagram. Так, днями знаменитість давала концерт в Лос-Анджелесі, а після вирішила ненадовго затримаються в сонячному місті і позасмагати. Емоції зірки били через край і, мабуть, через це вона вирішила показати фоловерам свої принади.

Нагадаємо, Сєдокова зізналася, чому її кидають чоловіки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.