У мережі з'явилося відео епічного реп-батла Насті Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, і співачки Олі Полякової. Жорсткий музичний бій показали наодному з шоу 95 кварталу.

"Цей реп батл нокаутував зал! Настя Каменських vs Оля Полякова. Зал ридав до сліз і до болю в районі преса", - пише facenews.

В результаті батлу переможця так і не виявили. Фанати вказали в коментарях своїх фавориток.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"З кокошником, який жахливий голос", "Топ від Насті", "Одна краще іншої. Обидві супер красуні. Браво!", "Полякова красуня!", - пишуть фанати.

Раніше ми писали, що днями відома українська співачка Настя Каменських залишила в подиві багатьох своїх шанувальників.

Настя Каменських
Настя Каменських

Так, зірка зробила публікацію у своєму профілі в соціальній мережі Instagram про Київ іспанською.

Якщо перевести фразу Каменських на рідну мову, можна дізнатися, що виконавиця визнала осінь в українській столиці "найкращою".

При цьому в Stories Каменських зазначила, що в Києві найкраща осінь.

"Якщо є можливість, виходьте в парк, хоча б на годинку", - додала Каменських. Однак перед цим закликала берегти себе, оскільки осінь – "підступна жінка".

Також раніше ми писали про те, що популярна українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, знову епатувала публіку яскравим і дивним образом.

настя каменських
настя каменських


Відповідний знімок артистка опублікувала у своєму Instagram-акаунті. В цей раз Каменських одягла обтягуюче чорне плаття, яке перев'язала на поясі білою кофтою. Співачка доповнила образ кислотно-салатовими носочками і помаранчевими тапочками.

Такий екстравагантний образ привернув увагу багатьох фанатів зірки. В коментарях вони хвалили Настю за бажання експериментувати, не боячись осуду і злих відгуків. Знайшлися й ті, хто відчайдушно критикував Каменських, називаючи її вбрання безглуздим і позбавленим смаку.

Нагадаємо, Каменських виклала дивний пост і збентежила фанатів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", безглуздий образ Каменських викликав пожвавлення в соцмережі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв ,що Каменських заінтригувала фанатів яскравими світлинами.