На зміну Анастасії Кожевнікової, яка пішла з групи ВІА Гра, вийшовши заміж і вирішивши зайнятися сольною кар'єрою, у колектив прийшла 23-річна учасниця російського талант-шоу "Голос" і "Нової Фабрики Зірок" Уляна Синецька.

Як повідомляють засоби масової інформації, Синецька займається музикою з дитинства і брала участь у різних творчих проектах. У віці 10 років дівчина потрапила у фінал відбіркового туру конкурсу "Дитяче Євробачення". У 2014 році взяла участь в російському шоу "Голос".

Уляна Синецька рік тому також брала участь в телешоу "Нова Фабрика Зірок", де на одній сцені виступила з "ВІА Грою". Продюсер Костянтин Меладзе оцінив її талант і вміння триматися на сцені. У проекті Синецька дійшла до фіналу, а після закінчення співала в групі "CASH", однак колектив розпався.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Після виходу з групи Анастасії Кожевнікової, Синецьку запросили на її місце, і вона стала вже 18-тою учасницею колективу за 18 років існування гурту ВІА Гра. Отже, солістками нового складу "ВІА Гри", 19-го за рахунком, є: Еріка Герцег, Ольга Меганская, яка замінила Мішу Романову, і Уляна Синецька, яка замінила Анастасію Кожевникову.

Раніше повідомлялося, що учасниця групи "ВІА Гра" Анастасія Кожевникова, яка 24 серпня вийшла заміж, не буде продовжувати роботу з групою. Контракт з колективом у Кожевнікової закінчився 2 вересня, а після цього вона вирішила зайнятися сольною кар'єрою. Саме тому молодята не поїдуть в медовий місяць.

Нагадаємо, головна красуня "ВІА Гри" вийшла заміж в День Незалежності.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що екс-ВІА Гру вітають з першим нащадком.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка ВІА Гри проміняла кар'єру на продавця какао-бобів.