Ігор Крутой і Алла Пугачова не в найкращих стосунках. Шанувальники артистів почали підозрювати про це коли журналісти поцікавилися у Ігоря Крутого, чому на фестивалі "Нова хвиля" вже який рік поспіль не з'являється Алла Пугачова. Він сказав, що з Примадонною вже кілька років ніхто не веде переговори.

Журналісти підозрюють, що прохолодні стосунки між артистами пов'язані з тим, що Крутий хоче звалити Пугачову з її "п'ядесталу". На її місце він поставить когось із своїх молодих артистів. Нещодавно він заявив, що у нього на прикметі вже є артистка, яка стане "другою Примадонною". За словами Крутого, Пугачову потіснить Дар'я Антонюк.

Возможно у російському шоу-бізнесі назвервают великі зміни? Давно пора, адже деякі зірки залишаються на своєму місці вже десятиліття.

Багато музичні критиків і взагалі стали говорити про те, що місце Пугачової цілком може зайняти Ольга Бузова, яку досі відмовляються визнавати "перші особи" російського шоу-бізнесу, але, в даному випадку, проти вітру не підеш, бо таке явище Бузової стає вже занадто значним, щоб з ним не рахуватися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що російська примадонна Алла Пугачова втомилася від усього в житті і захотіла піти на довгоочікуваний спокій.

Відома виконавиця, яка поїхала в Європу на кілька місяців, стривожила своїх шанувальників заявою про погане самопочуття.

Останнім часом легендарна співачка взяла двійнят і разом з цілим штатом прислуги вирушила в Латвію. Незважаючи на тривалий відпочинок в Юрмалі, по приїзду в Російську Федерацію вона розповіла журналістам, що дуже втомилася.

"З дітьми все добре, а я так втомилася…", заявила Пугачова журналістам, які зустрічали її на пероні московського вокзалу.

Нагадаємо, співачка Алла Пугачова не може бути біологічною матір'ю близнюків Лізи і Гаррі. Експерти радять всім шанувальникам співачки вивчити медичний довідник і зіставити факти.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", знаменита співачка Алла Пугачова шокувала публіку сміливою заявою про те, що готова "змінити стать".

Також "Знай.ua" писав, Максим Галикин поділився чарівним відео зі своїми дітьми.