На днях скандально відома російська телеведуча Альона Водонаєва шокувала своїх фанатів новим опублікованим знімком.

На думку користувачів соцмережі, знаменитість давно вийшла за межі розумного, справа в тому, що на знімку зірка з'явилася в дикому порно-наряді: чорні труси і грубі чоботи, а замість бюстгальтера на сосках були приклеєні спеціальні присоски.

Однак на цьому епатажність Водонаєвої не закінчилася. Свою дикість вона вирішила доповнити зкуйовдженим рожевими волоссям. В цілому образ вийшов вульгарним і позбавленим смаку, але порівняно з іншими учасниками фестивалю, Водонаєва виглядає прийнятно.

Зазначимо, зараз Альона знаходиться на фестивалі Burning Man, який проходить в пустелі. У відповідності з цим заходом знаменитість і залишила пост, в якому розповіла, як ідентифікує людей. За словами Водонаєвої, це вона робить по бруду на чоботях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо взуття чисте, то чоловік приїхав всього на пару днів, щоб зробити красиві фотографії, а якщо чоботи сильно брудні, то він справжній бернер. Після такого визнання знаменитість написала, що через вбрання на знімку її можна назвати нестандартною людиною, а сам наряд – кошмар і одне обурення.

Альона Водонаєва любить не тільки селфі, але і белфі. В режимі онлайн вона ділиться з передплатниками фотографіями фестивалю Burning Man, який щорічно проходить в пустелі штату Невада, США. Одна з серії фотографій, вульгарна на думку інтернет аудиторії, як раз "белфі".

Ну а з іншого боку, чому б не показати, якщо є що показати, тим більше специфіка фестивалю така, що Олена виглядала справжньою скомницею на тлі фріків.

Варто відзначити, що це вже традиційний фестиваль для Америки, який проходить щорічно в пустелі Блек-Рок. Захід триватиме протягом восьми днів. Старт фестивалю починається в останній понеділок серпня, а закінчуються веселощі на День Праці в США, який проходить в перший понеділок вересня.

Нагадаємо, Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість знову шокувала фоловерів, кардинально змінивши образ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Водонаєва різко відреагувала на критику з боку хейтерів, основне заняття яких - поширювати бруд в соціальних мережах.

Також "Знай.uа" писав, Водонаєва показала дуже відверте відео, де засвітила все, що дала їй природа. Під дивним роликом артистка зізналася, що хоче вивести на чисту воду чоловіка малознайомою подруги.