Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довгу чорну сукню. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

"#мійкиїв 💕", -лаконічно підписала кадр Каменських. Фолловери попросили Настю більше не сидіти на дієтах: "Зовсім схудла (", "Анастасія, чого така худенька? Де гарненькі булочки?🙁", "Красуня,тільки занадто худа ...не йде!!!", "Деяким людям не можна худнути - вони старіють.", "Більше подобалася колишня Настя) З нормальними формами)", "Мені здається що скоро почнеться анорексія", "Жах!!! де ви бачите красу ??? 😲красою вона була раніше!!! Раніше!!!, "Настя,ти така страшна, виглядаєш років на 50.", "Купіть Насті пиріжок", "Її вітром не понесе?", "Дуже худа чи чорний одяг так виглядає...".

"Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі. Також знаменитість вирішила показати черговий наряд з Італії, проте фанати почали переживати за здоров'я свого кумира. А ще артистка спустила лямку майки і оголила груди, ледь прикривши їх рукою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще