Російському реперу Тіматі останнім часом тільки й лишається, що відповідати на критику. Після гучного скандалу із Хабібом Нурмагомедовим через концерт Єгора Кріда, на нього "пішов в атаку" ще один боєць UFC - Дмитро Смоляков.


Смоляков проти Тіматі

Дмитро Смоляков
Дмитро Смоляков


Він відкрито звинуватив виконавця у сатанізмі, а всі його пісні і взагалі назвав "брудом та розпустою":

"Подивіться і почитайте літературу в інтернеті про масонів і про те, як душу продали дияволу! Цей виродок Тіматі і його оточення є дітьми сатани, все, що несуть його пісні, - це розпуста, бруд, викликають у людей заздрість, жадібність", - написав він у соцмережі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дружба Тіматі і Кадирова
Дружба Тіматі і Кадирова


На думку Смолякова у текстах Тіматі годі шукати згадку про Бога, чи релігію, а на його концерти "ходять далеко не ангели":

"Це справжнісінький чорт, і мені все одно, що буде і хто мені спробує пред'явити, очі не обдуриш! Тільки істинно віруючі люди ніколи не стануть на бік сатани! Хабіб хоч перший, хто висловився відкрито і чесно, спасибі за це", - додав спортсмен.

Дмитро Смоляков
Дмитро Смоляков


При цьому в коментарях його позицію підтримав інший російський боєць змішаного стилю Олександр Шлеменко.


Як відомо, коли конфлікт тільки розгорівся, коли Єгор Крід був змушений скасувати свій концерт в Дагестані через погрози. Чемпіон UFC з Дагестану Хабіб Нурмагомедов заявив, що "невелика втрата". Тіматі же у відповідь закликав "поважати чужу думку".

Тіматі та Єгор Крід
Тіматі та Єгор Крід


Тоді боєць сказав, що "кожна тварюка відповість за свої слова" і ніхто не має права забороняти йому висловлювати свою думку. Помиритися боку вже закликав Рамзан Кадиров.


Дивіться: скандал Хабіба та Тіматі через скасування концерту


Нагадаємо, у Дагестані нещодавно скасували концерт учасника шоу "Холостяк", співака Єгора Кріда.
Як повідомляв Знай.ua, у скандалі Тіматі та Нурмагомедова з'явилися нові подробиці.
Також Знай.ua писав, Самойлова здивувала росіян зізнанням.