Український музикант, колишній соліст гурту "ТНМК" Едуард (Діля) Приступа потрапив в аварію з наслідками.
Співак повідомив про подію в своєму профілі на Фейсбук. Аварія сталася в місті Буча, Київської області, 13 вересня.


Винним у ДТП виявився водій вантажного автомобіля, який влетів у машину Напади. Сам музикант отримав травму і втратив свідомість після інциденту.


Він у деталях розповів, як безвідповідально вели себе правоохоронці і швидка допомога, і попросив допомоги у тих, кому відомо, як себе вести, в разі потрапляння в аварію постраждалій стороні.

ДТП. Вчора ввечері, близько 18.00 я рухався 30-40 км на годину по Бучі по варшавці у напрямку магазину Новус... Потім...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Posted by Eduard Dilja Prystupa on Friday, 14 September 2018


Нагадаємо, раніше стало відомо про аварію на залізниці. Товарний потяг на величезній швидкості протаранив потяг з пасажирами. Пригода сталася біля села Степове Харківської області. Як стало відомо від місцевих правоохоронних органів, після аварії потерпілими стали 64-річний та 68-річний пасажири поїзда, а також була зламана нога у 42-річного працівника залізниці. Постраждалих відвезли до лікарні, де надали допомогу, їх стан здоров'я задовільний, вони вже поїхали додому.


Також Знай.UA повідомляв про страшну аварію в Рівненській області. Як стало відомо, троє підлітків вирішили покататися на мотоциклі. Вів його 16-річний хлопчик. У підсумку, "водій" не впорався з керуванням і байк вилетів на узбіччя, врізавшись в дерево. Як стало відомо, двоє хлопчиків загинули. За розповідями очевидців, все навколо місця аварії було залито кров'ю.


Крім цього, Знай.UA писав про те, що у Греції розбився літак. Політ був тренувальним. В результаті аварії загинув один пілот, а другий отримав травми. Загиблим виявився 39-річний Ніколас Василею. Рятувальники знайшли тіло пілота в салоні літака вже після аварії. Також стало відомо, що другий пілот зміг вижити завдяки тому, що встиг вистрибнути з літака з парашутом.