54-річна співачка і актриса з Росії Лоліта Мілявська на Тижні моди в Нью-Йорку знайшла свого двійника. Відповідний ролик з її виступом вона опублікувала в Instagram.

Лоліта вважає своїм двійником Селесту Барбер. Вона є коміком і зіркою Instagram. Дівчина в іронічній формі взяла участь у репетиції показу Тома Форда.

При цьому Селеста Барюер живе в Австралії і виховує трьох дочок. Під час репетиції показу жінка незграбно ходила по подіуму, заважала моделей і постійно норовила їх закрити і самій опинитися на першому плані.

Кумедний ролик опублікувала у своєму мікроблозі російська співачка Лоліта.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"На цьому місці повинна бути я!", - пише Мілявська.

Шанувальники дуже здивувалися, адже спочатку подумали, що на відео і є сама Лоліта. Однак пізніше, коли зрозуміли, що на кадрах зовсім інша жінка, відзначили, що Мілявська у цій ролі була б "бомбезнее".

Раніше повідомлялося, що російська естрадна співачка, актриса і телеведуча Лоліта не може приїхати на випускний до дочки.

У квітні минулого відомої артистці через порушення нею законодавства України відвідуванні окупованого Криму через закриті пункти пропуску був заборонений в'їзд в Україну строком на три роки.

Нагадаємо, сама співачка Лоліта Мілявська хоче відвезти свою дочку з України, з метою продовження її навчання в Росії. Лоліта скаржиться, що не зможе бути поруч з донькою на випускному: "Мене не пускали в Україну і не пустять навіть на випускний вечір, це вже зрозуміло, - розповіла Вона журналістам після зйомок одного з концертів у Москві. - А моя мама в 75 років не зможе вести прямий ефір з свята Єви - їй складно пояснити, як це зробити".

Нагадаємо, зрадниця Лоліта хоче русифікувати свою українську дочку.

Як повідомляв "Знай. ua" Наташа Королева дала жару на "весіллі" Білана.Заборонена СБУ Наташа Корольова викликала подив новим відео.

"Знай. ua" писав, що скандальну Лоліту не пустили на випускний дочки.