В мережі ніяк не можуть визначитись – хто ж насправді є коханцем Кіркорова – співак Басков, гуморист Гудков чи репер Крід.

Як відомо епатажний російський співак Філіп Кіркоров називає себе "поп королем". А який же король без фаворитів?

От і Кіркоров оточив себе такими персонажами, з якими по-різному проводить час - залежно від настрою. А настрій, як відомо, у поп-короля змінюється досить часто - то він у нього синій, то чорний.

Однак, шанувальники запідозрили, що настрій Кіркорова набув чіткого голубого відтінку. Так, у мережі останнім часом жваво обговорюють зв'язок Кіркорова з Миколою Басковим, Олександром Гудковим та Єгором Крідом, зазначаючи, що зв'язок цей не випадковий.

А сам поп-король не перестає підливати олії в вогонь своїми новими витівками.
Ще не встигла згаснути епатажна слава Кіркорова після розміщеного спільного хіта з Миколою Басковим на пісню "Ібіца", як скандальний співак кинувся в інший бік – до репера Єгора Крида.

Популярний російський репер випустив на лейблі Black Star новий кліп, записаний спільно з Філіпом Кіркоровим з гучною назвою "Колір настрою чорний". Незважаючи на те, що композиція належить авторству саме репера, головну роль у кліпі на себе зміг перетягнути Кіркоров, не даремно ж він король, хоч і "поп".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після "Ібіци" багато хто говорив, що сексуальний зв'язок у Кіркорова може бути саме з Басковим. Однак недавно риторика змінилася після хвалебної оди Олександра Гудкова, де він називав Кіркорова "двометровою анакондою", яка стала головною в його житті, та нагородив співака іншими хвалебними епітетами.

А оскільки знаменитого резидента Comedy Woman і співведучого програми "Вечерний Ургант" Олександра Гудкова не вперше підозрюють у нетрадиційних сексуальних перевагах через специфічну манеру мови актора і його регулярні епатажні витівки в "жіночму" вбранні, відразу після таких зізнань заговорили про гей-роман Кіркорова вже з гумористом.

Однак сьогоднішній день знову перевернув всі карти і тепер подейкують про нового юного фаворита поп-короля - Єгора Кріда.

Прямих підстав для цього практично немає, проте публіці вони практично ніколи і не потрібні.

Чутки про подібні "зіркові тройнички" породжуються через підвищену увагу до всього, що робить зірка, в даному випадку Філіп Кіркоров.
Проте, як відомо, диму без вогню однозначно не буває, а тому і чутки народжуються не на порожньому місці.

Нагадаємо, Олександр Гудков написав ніжний пост, адресований Філіпу Кіркорову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли гумористичний кліп на пісню "Ibiza".

Також "Знай.ua" писав, що Кіркоров у новому кліпі змінив колір настрою, набив татуювання і почав варити мет.