На 173 тисячі відміток "не подобається" під новим кліпом Філіпа Кіркорова та Миколи Баскова "Ібіца", довелося всього 89 тисяч лайків. Користувачі здивовані – адже кліп був приречений на успіх. Проте участь в ролику Миколи Баскова стало найбільшою помилкою поп-короля.

Повторити успіх кліпу на пісню «Цвет настроения синий» Кіркоров не зміг – за вихідні ролик переглянули всього 3,7 мільйона користувачів. Експерти впевнені: все через давню образу, яку на Філіпа Бедросовича затаїв Басков.

З'ясувалося, що шлях головного блондина Росії на сцену не був встелений пелюстками троянд – йому довелося пробивати собі дорогу і штовхатися ліктями і колінами. Цей факт Басков не приховував, проте до останнього моменту він не афішував, що «чорну мітку» йому вручив саме поп-король.

Філіп Кіркоров

"Я був маленьким хлопчиком і співав разом з Анастасією Максаковою в програмі «Музичний ринг». А цей дядько вже співав на сцені", - згадує Басков і додає, що мріяв про такого покровителя. Ось тільки сам Філіп Бедросович не жив за заповітами предків: "Тобі допомогли – допоможи іншому". Ось і не допоміг висхідній зірці.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Не місце цьому світлому ангелу в брудному світі шоу-бізнесу", - пояснив тоді свою жорстокість Кіркоров. "Та він просто розтоптав цього ангела", - обурився після цих слів Микола. Ворожнеча Баскова і Кіркорова тривала багато років. Обидва артисти називали себе поп-королями і періодично обмінювалися ущипливими словами.

Микола Басков

Так, під час виступу на кремлівській сцені на честь ювілею Анастасії Волочкової своїми хітами народ порадували обидва співаки. Спочатку виступив Басков і покинув сцену з оберемком квітів. Потім на сцену піднявся Кіркоров. Глядачі зустріли Філіпа Бедросовича не менш захоплено – кількість букетів нічим не поступалося тому, що вручили "золотого голосу".

"Це тобі, Анастасія! Я ж не Басков, щоб забирати всі квіти до останньої", - підколов колегу артист. Микола довго мовчав, а останнім часом склалося враження, що ворожнеча між ними стихла. Вони стали частіше з'являтися на світських заходах у товаристві один одного, їх можна було частіше бачити на фотографіях.

Басков і Кіркоров

Однак тепер стало ясно, що Басков чекав свого часу, пам'ятаючи, що помста – це страва, яку подають холодною, а тепер пригадав колезі минулі образи. Коментуючи участь Баскова в кліпі "Ibiza", фанати пишуть: "Відкрилося справжнє обличчя Миколи. Таку свиню Філі підклав". "З дотепної пісні перетворив все на вульгарщину. Позорище, кошмар", - підтвердили інші. "Це погана пародія на самого Кіркорова", - уклали треті.

Нагадаємо, Кіркоров змінив колір настрою, набив татуювання і почав варити мет.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кіркорову порадили забути "американську мрію".

Також портал "Знай.uа" писав, що Кіркоров і Басков записали черговий дивний кліп.