Українська телеведуча Регіона Тодоренко тривалий час приховувала свою вагітність, хоча перші чутки про це з'явилися ще наприкінці весни.

Таємниця Регіни Тодоренко

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко


Тоді вона намагалася не давати жодних коментарів і взагалі поменше спілкуватися із пресою, її представники все заперечували. Але згодом Регіна таки наважилася записати відео, на якому вона демонструє нібито плоский живіт.


Та всі намагання виявилися марними – "цікаве становище" майбутньої дружини Влада Топалова дало про себе знати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Регіна Тодоренко і Влад Топалов
Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Зараз живіт Тодоренко вже помітно збільшився - його вже не можна заховати ні під один з вільних нарядів. Тому днями вона пояснила, чому так довго ховала вагітність.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

"Це положення таке ніжне, це ж моє особисте. Мені якось не дуже хочеться на загальний огляд це виставляти. У мене ще є час подумати, де народжувати, тому поки залишу це питання", - зазначила Тодоренко.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко


Відомо, що дитина Регіни і Влада повинна з'явитися на світ у грудні, пара чекає на хлопчика. Для обох артистів малюк буде першим.


Дивіться: інтерв'ю з Регіною Тодоренко


Нагадаємо, подруга Тарабарової на радощах розсекретила ім'я новонародженого.
Як повідомляв Знай.ua, актор і телеведучий Антін Мухарський, навідався до Києва для того, щоб провести презентацію своєї книги, заодно вирішив побачитися з дітьми.
Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко продемонструвала кумедний образ на церемонії вручення премії "Людина року" за версією журналу GQ.