Всесвітньо відомий дизайнер і співачка Вікторія Бекхем, яка нещодавно в паперовому пакеті святкувала ювілей свого бренду, в черговий раз шокувала шанувальників новим знімком.

Відповідну фотографію Бекхем опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На фото дизайнер лягла на подіум і задерла ногу до голови.

Як відомо, 16 вересня, улюблениця модниць Вікторія Бекхем представить нову колекцію свого бренду на тижні моди. Під час підготовки до показу дизайнер влаштувалась на білосніжному подіумі у своїй студії, обравши вже її знамениту ефектну "позу ноги", таким чином продемонструвавши ідеальну гнучкість.

"Ранкова зарядка! Привіт, Лондон" підписала знімок зірка

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, днями Девід Бекхем прилетів в США для відкриття свого футбольного клубу "Інтер Майамі".

Варто відзначити, що буквально вчора знаменитий у минулому футболіст представив громадськості назву та логотип власного футбольного клубу, який буде виступати в американській футбольній лізі.

Проте вже на наступний день папараці помітили футболіста під час відпочинку біля басейну. Девід засмагав і купався в самоті. Правда, на деяких фотографіях Бекхем розмовляє з таємничою брюнеткою.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" дизайнер і дружина футболіста Вікторія Бекхем вже довгі роки є еталоном стрункості і захоплює фанатів своїм прикладом і стилем. Ось і одне з останніх фото викликало безліч захоплених коментарів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відомий британський футболіст Девід Бекхем порадував фанатів спільним знімком з сином Ромео в Instagram. Так, знаменитість зворушливо привітав сина з днем народження, адже зовсім недавно, 1 вересня, йому виповнилося 16 років.