Легендарний американські репер Eminem Маршалл Метерс на своєму YouTube-каналі презентував новий кліп.

Відомо, що нову відеороботу артист зняв на сингл Lucky You, яку записав спільно зі Joyner Lucas. Кліп дуже активно набирає перегляди.

Нагадаємо, що пісня Lucky you вийшла на новому альбомі виконавця, який має назву Kamikaze.

Успіх Маршалла став гідним прикладом для багатьох хіп-хоп-музикантів, і тепер Емінем випускає другий кліп з моментами релізу платівки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Маршалл Брюс Метерс

Все виразніше стає помітно повернення до колишнього стилю, а також дуже якісна кінематографічна картинка у відеороботі. Кліп Lucky You за першу добу подивилися 10 мільйонів разів, поставили 986 тисяч лайків та 14 тисяч дизлайків.

Маршалл Брюс Метерс

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями Емінем випустив новий альбом Kamikaze. Репер відразу ж пройшовся майже по всім колегам, критикуючи їх і відпускаючи досить злі жарти. Дісталося, наприклад, Lil Yachty. Його розносять в треку The Ringer.

"Прибери цей довбаний трек з моєї Audi. Адіос! Я можу зрозуміти, чому люди люблять Lil Yachty, а не мене. Це не діс, таке не для мене", - заявив Lil Yachty.

Правда, Lil Yachty навіть зрадів, що Емінем згадав його у своєму треку: "Це круто. Мені подобається Емінем".

Варто нагадати, що не кожна відома людина готова відкрити інформацію про свої згубні звички, і це можна зрозуміти. Однак є сміливці, які чесно і відкрито визнають свої проблеми.

Так зробив і 45-річний репер Маршалл Метерс, відомий як Eminem. Легендарний репер на своєму особистому прикладі продемонстрував, як складно залежність піддається лікуванню, але це цілком реально, якщо не здаватися. Про це пишуть американські ЗМІ.

Нагадаємо, Кіркоров вирішив влаштувати "дідівщину" Кріду і Тіматі.

Як повідомляв Знай.uа старий Якубович присмоктався до Монєточки і подарував їй мультиварку.

Знай.uа писав, Нурмагомеддов нокаутував Елджея разом з Тіматі.