Користувачі мережі з хвилюванням спостерігають за тим, як розвивається справа Пугачової і Галкіна, пов'язана з сурогатним материнством, оскільки в мережі не вщухають чутки про те, що співачка насправді не може бути біологічною матір'ю своїх молодших дітей.

РосЗМІ повідомляють про те, що цілком можливий варіант того, що Галкін і Пугачова вдалися до допомоги сурогатної матері і їхні діти Ліза і Гаррі зовсім не їхні рідні.

Пугачова і Галкін

Ці чутки підігрівають підозри фанатів в тому, що співачка категорично відмовилася сама народжувати від свого чоловіка Галкіна, і причиною цьому послужив зовсім не стан здоров'я і вік Пугачової.

Незважаючи на те, що у примадонни дійсно є серйозні проблеми зі здоров'ям, причиною відмови народжувати самостійно стала зовсім інша обставина.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пугачова і Галкін

За словами джерела, у шлюбі з Філіпом Кіркоровим Пугачова дуже хотіла мати дітей, але психологічний бар'єр перешкодив цьому.

Виявилося, що Пугачова була у медіума, який провів сеанс і заявив їй про те, що народження ще однієї дитини може привести до смерті співачки.

Знахар розповів співачці, про те, що її спогади про неможливість народити самостійно, в майбутньому її будуть мучити, і не виключено, що зроблять її психічно неврівноваженою людиною.

Пугачова

Тільки з цієї причини Пугачова і Галкін вирішили звернутися за допомогою до сурогатної матері.

До слова, у мережі помітили досить дивну закономірність у житті Алли Пугачової та всіма її законними чоловіками.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Пугачова та Галкін

Так, користувачі мережі почали порівнювати відому співачку з "чорною вдовою", через те, що кожного року, коли Пугачова виходила заміж помирав один зі світових політичних лідерів.

Так, наразі вже відомо, що відразу після п'яти законних шлюбів пішли з життя п'ятеро світових лідерів. Наразі вже відомо, що почалася ця похмура статистика з президента В'єтнаму Хо Ши Міна.

Пугачова

Варто відзначити, що у 1969 році, коли Алла Борисівна ще не підкорювала радянську сцену своїми безсмертними шлягерами, вона в перший раз вийшла заміж за литовського циркача Миколаса Орбакаса, в шлюбі з яким народилася Крістіна Орбакайте. Тоді ж на 80-му році помер знаменитий в'єтнамський лідер.

Проте вже у 1976 року вони познайомилась з визначним радянським кінорежисором Олександром Стефановичем з яким невдовзі побралась. У тому ж році пішов з житя багаторічний китайський лідер Мао Цзедун.

Проте, вже через дев'ять років, в 1985 році, не стало Костянтина Черненко. Примадонна і тут постаралася, адже як раз, коли в країні був узятий курс на перебудову Алла Пугачова уклала свій третій шлюб. Її обранцем став відомий на той час музичний продюсер Євген Болдін.

Відомо, що шлюб був досить тривалим, проте у 1993 році зіркові пара розлучилась, а вже у настопному році Пугачова познайомилась з Філіпом Кіркоровим та побралась у тому ж році. Відразу ж після їхнього весілля помер північнокорейський лідер Кім Ір Сена, за яким тужили усією країною.

Разом з тим варто відзначити, що шлюб примадонни з гумористом Максимом Галкіним у 2011 році також приніс смерть світового лідера. Цього разу пішов з життя ще один північнокорейський лідер Кім Чен Ір.

Шанувальники висловили в соціальних мережах надію, що шлюб з Галкіним для Пугачової дійсно останній і світовим лідерам можна видихнути спокійно і займатися політикою.

Більше того варто відзначити, що зовсім нещодавно російська примадонна Алла Пугачова заявила, що втомилася від усього в житті і захотіла піти на довгоочікуваний спокій.

Пугачова та Галкін з дітьми

Зіркова співачка, яка відразу на кілька місяців поїхала відпочивати до Європи дуже сильно стривожила свої найвірніших прихильників.

"З дітьми все добре, а я так втомилася…", - заявила Пугачова журналістам, які зустрічали її на пероні московського вокзалу.

Варто також відзначити, що примадонна і раніше скаржилася на стан здоров'я, що погіршується через її віку. Пугачова не раз відзначала, що відчуває слабкість, дискомфорт. Крім цього, її переслідують проблеми з ногами.

Нагадаємо, Алла Борисівна Пугачова підтвердила той факт, що якщо людина талановита - то вона талановита у всьому. Мадам Брошкіна, виявляється, вміє дуже непогано малювати. Даний факт підтвердили її донька Ліза, і коханий чоловік Максим Галкін.

Як повідомляв Znaj.ua, після презентованого днями спільного треку Філіпа Кіркорова і Єгора Крида, де поп-король показав, що він також вміє читати реп, не залишається сумнівів, що хіп-хоп дует Алли Пугачової і Максима Галкіна викликав би не менш бурхливу реакцію.

Також Znaj.ua писав про те, що епатажна "цивільна дружина" Кіркорова проживає в Україні і, судячи із гучних заяв пресі, готова заради свого кумира і коханого абсолютно на все.