Популярна українська співачка Настя Каменських знову порадувала фанатів ефектними знімками, які викликали хвилю обговорень навколо особистого життя зірки.

Анастасія Каменських

Співачка запостила у свій Instagram-аккаунт фото, де вона зображена з Олексієм Потапенком, більше відомим широкому загалу під сценічним ім’ям Потап.

Каменських з Потапом

Каменських розповіла фанатам, що “зустріла кумира”. Саме так було підписано фото.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Виявилося, що кумиром співачки є ніхто інший, як сам Потап, з яким раніше вони працювали у творчому дуеті. Зірка зазначила, що знімок був зроблений на Новопечерських Липках у Києві. За короткий термін публікація співачки набрала майже 85 000 лайків.

Через цей знімок користувачі неодноразово у коментарях припустили, що їх улюблених виконавців об’єднує щось значно більше, аніж просто творчість.

“Мені пох, зустрілися випадково або живуть, здоров’я і щастя молодим … Гірка, Гірка))”, “одружилися один на одному, Він з дружиною розлучився давно, вона у нього директор і у них залишилися дружні отношенія.Ушел до Настюша, так як роман у них вже років 8 “,” так, просто, встретіла..за кутом або в туалете..ілі в накухне “,” Додатки один одного це круто!)))) Всевишнім створюються долі і шлюби !!! А ви як одне ціле “,” Точно це не випадкова зустріч, ви разом, разом всюди, в Італію їздили відпочивати, це більше ніж дружба “, – відзначають фанати.

Нагадаємо, українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими знімками зі свого життя. Проте одна з останніх світлин співачки в Instagram сильно розчарувала фанатів.


Як повідомляв раніше Знай.ua, відома українська виконавиця Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, вкотре засмутила прихильників траурним висячим образом, який максимально підкреслив її, як уже зазначили, нездорову худорлявість.

Відповідний знімок Каменських опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Анастасія Каменських


Також Знай.ua писав про те, що Настя Каменських виклала на своєму Instagram-каналі чергове фото з Потапом, що, звичайно, ж відразу викликало безліч запитань у фанатів.