Популярна російська акторка та ведуча, зірка "Маски-шоу" Евеліна Бльоданс вперше за довгий час показала фанатам свого первістка. Артистка, яка практично ніколи не виставляє особисте на показ, наважилась опублікувати знімок з її дорослим сином Миколою.

Про це повідомляє Politeka.

Спільне фото зірки з 24-річним сином з'явилось в Instagram. Це вперше за довгий час Евеліна показала свого нащадка, який проживав з батьком далеко від неї - в Ізраїлі. І з нагоди зустрічі з Миколою, жінка не втрималась похвалитися цим.

Підписники зірки відзначили, що Бледанс та юнак на знімку з мамою виглядають, ніби однолітки.

Бльоданс з сином

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вмовила одну фотку поставити. Мій син Микола", – підписала кадр телеведуча.

Старшого сина Евеліни Миколи публіка бачить вкрай рідко. Справа в тому, що 24-річний спадкоємець телеведучої від бізнесмена Дмитра живе з батьком в Ізраїлі. Зараз Бледанс гостює у сина.

Евеліна зі старшим сином Миколою та молодшим Семеном

Варто додати, що у Евеліни зі старшим сином деякий час були не дуже гладкі відносини. У якийсь момент спадкоємець образився на матір за публікації його знімків в мережі, і вони навіть перестали розмовляти. Тільки після народження брата Семена Микола відтанув і став більше часу присвячувати рідним.

Зазначимо, старший син дуже схожий на телеведучу. Це помітили і передплатники Бледанс.

"Красень, як мама",

"Ви з сином дуже схожі",

"Одна особа !!! Мамин син",

"Чіткі! І усміхнені ви дивно схожі", – написали шанувальники.

Евеліна та Семен

Але знайшлися серед шанувальників Бледанс і вельми негативно настояні особистості. Люди були шоковані експериментами Миколая зі своєю зовнішністю: волосся хлопця пофарбовані в яскраво-зелений колір.

"Ну і півень",

"Хіба чоловік справжній пофарбує собі голову в колір папугу?!". "Що з ним?",

"Не пощастило Евеліні з сином", – заявили хейтери.

Додамо, другий син Бльоданс Семен Сьомін народився з синдромом Дауна. При вагітності зірка вже знала про діагноз, але все ж наважилась народити. Зараз хлопчику 6 років.

Після народження "сонячної дитини" батьки відкрито розповідали про проблеми, з якими їм довелося зіткнутися, об'єднали навколо себе однодумців і стали допомагати іншим сім'ям, в яких є діти з особливостями розвитку.

Бльоданс з молодшим нащадком

Нагадаємо, в мережі не вщухають чутки про те, що Примадонна росіської естради Алла Пугачова насправді не може бути біологічною матір'ю своїх 5-річних дітей - лізи та Гарі.

Як повідомляв Знай.ua, відома модель почала народжувати просто на подіумі.

Також Знай.ua писав, в сім'ї шахтарів народився циклоп.