Відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Росії і не гребує хвалитися виступами в Кремлі, порадувала своїх фанатів новим пікантним знімком.

На фотографії вона позує у відвертому вбранні у компанії екс-соліста групи "Гриби" Альберта Вікторовича (Kyivstoner). Седокова позувала на фото в боді тілесного кольору і кросівках, а Альбер обіймає її за талію.

"Щастя любить тишу. Спасибі, що був зі мною", - підписала публікацію співачка.

Пізніше з'ясувалося, що фото були зроблені під час зйомок кліпу на нову пісню Седокової під назвою "Шантарам".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мабуть, незабаром музиканти представлять результат спільної роботи. Передплатники Седокової неоднозначно відреагували на знімки.
Багато хто традиційно розкритикували її за надто вульгареое фото.

Вони нагадали зірці, що Ганна має дітей, яким, можливо, неприємно бачити подібні знімки.

"У Ганни крім ж*пи нічого не залишилося в житті. Вам треба працювати на пару з Волочковою, вона шпагат, а ви поруч з дупою!", "Запарила своєю дупою, всі бачили її вже, на кожному фото випираешь", "Тут крім цицьок і ж*пи щось цікаве є?", "Дві товсті попи, у кого більше?", "Ну вона показала свою дупу, ну всі зрозуміли має! Кожна друга фотка з попою. Перебір" "Все було б нормально якби не цей прищ", "Фу, мерзасть,що за мода пішла ,виставляти свої голі дупи на показ.А ти, якщо, що багатодітна мати.Повір мені ,ні кого не цікавить розмір твоєї дупи, тому не варто виставляти на показ, посоромилась би.фу.фу.фу.",- коментують користувачі.

Варто відзначити, Анна Сєдокова виховує трьох дітей: 12-річну Аліну, народжену в шлюбі з капітаном київського "Динамо" Валентином Белькевичем, 6-річну Моніку від бізнесмена Максима Чернявського, і однорічного сина Гектора, батьком якого є бізнесмен Артем Комаров. На жаль, побудувати міцні відносини не з одним з чоловіком їй не вдалося.

Нагадаємо, Анна Сєдокова поділилася з шанувальниками новим спокусливим фото в Instagram. На знімку знаменитість відпочиває на пляжі в Санто-Стефано-аль-Маре в Італії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Седокова виклала в мережу Instagram досить відверте фото. На знімку артистка демонструє пишні груди і хвалиться новим платтям.

Також "Знай.uа" писав, Ані Лорак шокувала передплатників новим знімком, яке відразу ж викликаломасу питань. Фанати співачки вважають, що Лорак завдає "важкий" макіяж, який її старить. Крім того, шанувальникам не сподобалося плаття і взуття співачки.