Латиноамериканська акторка та співачка Дженніфер Лопес ще раз довела, що вік для жінки нічого не значить. Гаряча 49-річна зірка продовжує хвалитися результатами своєї наполегливої праці в спортзалі.

Фото себе у "персиковому" настрої Джей Ло запостила в Instagram, чим спровокувала справжній фурор, адже за короткий час світлини переглянули десятки тисяч підписників.

Джей Ло - 49, вона мама двійнят

А от бойфренд Дженніфер, Алекс Родрігес, вирішив розкрити публіці один її секрет: танці перед дзеркалом з рушником на голові.

Тілу Лопес позаздрять навіть20-річні

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Вона робить це перед кожним виступом. Серйозно", - написав він.

Дивіться: Як готується Лопес до концерту

Додамо, що бойфренд Лопес назвав найщасливішим день, коли познайомився з зіркою.

"У мене був запланований ланч з двома жінками з мого офісу. Не буду розповідати нудних подробиць. Коротше, в якийсь момент я вийшов на вулицю і зрозумів, що забув, де припаркував свій автомобіль. Жодного припущення! Минуло 10-15 хвилин, я сидів на парковці, був засмучений, і тут хтось поплескав мене по плечу. Я обернувся і не дізнався цю дівчину. Це була Дженніфер, але одягнена вона була, як її героїня Харлі з "Відтінків синього". У джинсах і масивних черевиках. Я завис на кілька секунд, і тоді вона сказала "Це я, Дженніфер", - розповів в обному з телешоу Родрігес.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес поділилась секретами краси. Зірка розповіла, як у 50 виглядати на 20. Серед цих фішок - тренування та звички у харчуванні.

Як повідомляв Знай.ua, Джей Ло відвідала ефір у студії MTV, куди приїхала в дуже відвертому образі – зірка обрала для світського виходу коротку білу сукню-сорочку, під яку підібрала високі ботфорти з деніму від Versace. Образ загалом вигладив так, ніби вона загубила спідницю.

Також Знай.ua писав, латиноамериканська зірка похвалилась новою коштовністю на безіменному пальці.