Фанати популярних акторів вже давно звикли до того, що часом зірки можуть видавати різні несподіванки. Але звістка про те, що Девід Харбор спробував свої сили в новому образі шокувала всіх.

Для більшості глядачів актор Девід Харбор відомий за серіалом "Дуже дивні справи", в якому він зіграв шерифа Джима Хоппера, а також він зіграє роль нового Хеллбоя.

актор

Але днями користувачі мережі були вражені тим, що в перервах між зйомками актор вирішив попрацювати священиком на весіллі фанатів.

роль

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Так, 16 січня 2018 року користувачка "Твіттера" на ім'я Еріка поцікавилася у Харбора, що їй потрібно зробити для того, аби той став головною дійовою особою на її весіллі. Торжество було заплановано на вересень.

На подив багатьох, Харбор відповів, що досить буде 125 тисяч ретвітів. Але також він поставив ще одну умову - дата весілля не повинна була збігатися зі зйомками в серіалі "Дуже дивні справи", що цілком логічно.

актор

Таким чином, 16 вересня Харбор опублікував в своєму акаунті в "Твіттері" фотографію з весілля. Як додав Харбор, торжество провели в Спрінгфілді, штаті Іллінойс. Звичайно ж, гості залишилися задоволеними і були в захваті від Девіда.

А яку зірку ви мріяли б побачити на своєму торжестві?

До слова, багато шанувальників Бена Аффлека з жахом спостерігали, як актор все далі заходить в алкогольній залежності.

Як багато хто пам'ятає, літо 2018 року видалося для актора Бена Аффлека гарячим, причому не в найкращому сенсі цього слова.

Бен Аффлек

Для початку він розлучився зі своєю останньою дівчиною, яка, як відомо, працювала продюсеркою шоу Saturday Night Live. Розлучення з коханою позначилося на акторі так сильно, що його колишній дружині і матері трьох його дітей Дженніфер Гарнер довелося відвозити Аффлека в реабілітаційний центр, адже у актора стрімко розвивалася алкогольна залежність.

Бен Аффлек

Одним візитом справа не обмежилася, і за серпень актор аж три рази здавався на реабілітацію. Причому кожного разу з посильною допомогою колишньої дружини.

Але все було не так погано: в перервах між лікуваннями він познайомився з ветеринарним фельдшером і моделлю Playboy Шоною Секстон. Правда, далеко не всі вважали, що знайомство піде Аффлек на користь.

Бен Аффлек

Багато хто вважає, що при лікуванні від алкоголізму нові знайомства протипоказані, і Шона одним своїм виглядом може розхитати і без того не надто стійку тверезість актора.

Поки всі обговорювали чи не нашкодить акторові це знайомство, інтрига з ветеринарним фельдшером перейшла в розряд серйозних захоплень.

Вже 10 вересня папараці застали Шону, яка виходила з реабілітаційного центру, де лікується Аффлек. За повідомленнями очевидців, Шона провела з актором близько чотирьох годин.

пара

Поки що рано прогнозувати майбутнє цих відносин.

Але одне можна сказати з впевненістю - якби всі ветеринарні фельдшери виглядали як Шона, у кожного чоловіка на планеті був би кіт. Будемо тримати кулачки за зоряну пару!

Шона Секстон

Нагадаємо, у Ярославській області під час зйомок серіалу "Смерш" загинув актор масовки. Надзвичайна подія сталася, коли репетирували масову бійку.

Як повідомляв Znaj.ua, вокаліст всесвітньо відомого ірландського гурту U2 Боно вперше приїхав в українську столицю.

Також Znaj.ua писав про те, що Елізабет і Руна вирішили так відіграти весілля, щоб запам'ятали всі.