Російський музикант Влад Топалов розповів про спроби вивчити таблицю множення, яку зі школи давно забув. В інтригуючій публікацію в Instagram він вперше побічно зізнався, що незабаром стане батьком.

Чутки про вагітність коханої співака Регіни Тодоренко з'явилися ще на кінці весни. Пара досі не відповідає на головне питання, яке мучить шанувальників, однак своєю публікацією Влад не залишив сумнівів.

Топалов зізнався, що досі не вивчив таблицю множення, а в школі множив за допомогою додавання. І під час відвідування з сестрою московської школи він усвідомив, що незабаром у нього з'явиться така можливість.

"Через багато років я розумію, що зовсім скоро у мене з'явиться можливість вивчити таблицю множення і, сподіваюся, не один раз", - зазначає Влад.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фанати порахували таку заяву натяком на те, що незабаром у Топалова з'явиться малюк, якому він допомагатиме пізнавати цей світ, у тому числі і таблицю множення.

Крім того, прихильники переконані у весіллі між Владом Топаловим і Регіною Тодоренко найближчим часом. При цьому багато фанатів екс-ведучої "Орла і Решки" незадоволені її вибором супутника життя і вважають, що з Влада не вийде гарного сім'янина.

Нещодавно Регіна зізналася, що хоче зіграти першу в своєму житті весілля в колі рідних і близьких, а також друзів, "щоб все без поспіху, в кльовом і правильному режимі".

"Це положення таке ніжне, це ж моє особисте. Мені якось не дуже хочеться на загальний огляд це виставляти. У мене ще є час подумати, де народжувати, тому поки залишу це питання", - розповіла Тодоренко про свою вагітність.

Нагадаємо, Тодоренко пояснила, чому приховувала вагітність.

Як повідомляв "Знай. ua", вагітна Тодоренко довела фанатів до сліз. Телеведуча зворушливо привітала батьків з річницею.

"Знай. ua" писав, що вагітна Тодоренко змінила національність. Регіна Тодоренко вирішила заспівати пісню, надівши індійське сарі.