Шанувальники ще не можуть відійти від скандалу, який стався між Владом Ямою і Лесею Нікітюк, як учасники проекту Павло Вишняков і Юлія Сахневич зізналися одне одному в коханні.


Така інформація прозвучала під час 4 випуску проекту. У відеоролику, який регулярно показують перед виходом на паркет нової пари, Павло і Юлія розповіли, що під час репетицій між ними пробігла іскра. Вони щиро побоюються, що почуття можуть тільки нашкодити їх успіху в проекті.


“Почуття, що виникли між нами, можуть стати перешкодою нашій участі в шоу. Даний танець – це випробування для нас. Потрібно постаратися, щоб емоції не здобули гору над нашою парою”, - дала коментар відносин з партенром Юлія Сахневич.


А ось Павло Вишняков повідомив, що його партнерка – неймовірно приваблива і шикарна дівчина, однак він дуже боїться розвивати відносини на проекті далі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще


Незважаючи на всі сумніви зіркової пари, на паркеті шоу вони запалили. У захваті були і журі, і фанати. Павло і Юлія повинні були виконати чуттєву румбу. За неї пара отримала високі 28 балів від суддів.


Нагадаємо, раніше в мережу потрапили архівні фото проекту “Танці з зірками”. Шанувальників зворушив зовнішній вигляд молодих зірок. А особливо ексцентричні вбрання деяких, включаючи піджак з леопардовим принтом Юрія Горбунова.


Також Знай.UA повідомляв про те, що проект залишила пара , в якій виявляв свої таланти Павло Зібров. Як зазначив співак, найголовнішим для нього виявилася не перемога, і навіть не участь, а любов його фанатів, віра в нього, а також те, що він відтепер закохався в танці раз і назавжди, і обов'язково продовжить займатися ними.


Крім цього, Знай.UA писав, що Олександр Гудков зізнався в любові Філіпу Кіркорову. Шоумен опублікував у своєму профілі в Инстаграмі фото співака з німбом над головою, і написав, що зустрів найголовнішу людину в житті. До речі, фанати, прочитавши, довгий текст, переповнений лестощами, зазначили, що вони і не сумнівалися в даній перевазі.