У вівторок, 18 вересня, діти Алли Пугачової та Максима Галкіна відзначають перший маленький ювілей - двойнятам виповнюється п'ять років.

Діти Пугачової Гаррі та Ліза


ЗМІ повідомляють, що діти зіркової пари живуть у розкоші та багатстві. Незважаючи на юний вік, діти вже давно відвідують елітні навчальні заклади.

Починаючи з 2015 року, Ліза і Гаррі Галкін є вихованцями кращого дошкільного закладу у Москві. У садочку діти Примадонни вивчають іноземні мови, вчаться танцювати і співати. За навчання подружжя платять близько 200 тис. російських рублів за одну дитину.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Співробітники дитсадка "Кіт у чоботях" розповіли, що дітей привозить няня з водієм, а на свята Алла Борисівна з чоловіком приїжджають особисто у супроводі охоронців, аби подивитися на виступи своїх дітей.

Знамениті батьки часто їздять на гастролі, відвідують заходи, тому з дітьми займається ціла армія прислуги. У Лізи і Гаррі є свої особисті няні, які проживають разом із зірковою родиною.

Щодня їм платять близько 100 тис. рублів. Крім того, до Лізи і Гаррі регулярно приходить репетитор, який навчає дітей різним мовам.

Також, за даними інсайдерів, у розпорядженні сім'ї не менше п'яти охоронців. Друзі та знайомі зіркової пари відзначають, що Алла і Максим шанобливо ставляться до своїх працівників і виховують дітей так, щоб вони поважали інших людей і цінували їхню працю.

Нагадаємо, останнім часом в соціальних мережах виникає все більше дискусій навколо найнеординарнішої пари російського шоу-бізнесу.

Користувачі бурхливо обговорюють Аллу Пугачову і Максима Галкіна, а також їх дітей – близнюків Гаррі і Лізу.

Алла Пугачова та Максим Галкін


Як писав раніше Знай.uа, користувачі мережі з хвилюванням спостерігають за тим, як розвивається справа Пугачової і Галкіна, пов'язана з сурогатним материнством, оскільки в мережі не вщухають чутки про те, що співачка насправді не може бути біологічною матір'ю своїх молодших дітей.


Також Знай.uа писав про те, що Алла Борисівна Пугачова підтвердила той факт, що якщо людина талановита - то вона талановита у всьому.