Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, нещодавно поділилася з фоловерами в Instagram дуже красивим знімком з недавньої фотосесії. Так, знаменитість в стильному чорному вбранні з глибоким декольте і розкішною прикрасою на шиї зізналася, що хотіла б знайти внутрішній спокій.

"Хочеться повернутися в цей стан. Коли спокійно всередині. Які в кого рецепти?)", - поцікавилася у фанатів артистка. Шанувальники одразу ж почали давати поради Брежнєвій: "Треба прислухатися до себе, посидіти в тиші, і рішення прийде те чого не вистачало!😉😉😉", "Швидше за все відпочинок, подалі від проблем❤️", "Знайти причину -що турбує !", "Рецепт простий :) послати все до біса і заспокоїтися 😉", "В гори... тільки в гори, без інтернету на тиждень👌🏻", "Обійми коханої людини, чай, плед, дім 💞", "Що б дати потрібний Рецепт, треба знати, на що алергія або від чого...", "Вино 🍷", "Однозначно йога🙌🏿".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води. Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін. А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще