Відома британська співачка, дизайнер, дружина футболіста Девіда Бекхема, світська левиця Вікторія Бекхем нещодавно показала в Instagram цікаве селфі з мінімальною кількістю макіяжу. Так, знаменитість у всю готувалася до святкування 10-річчя співпраці з британським виданням культового глянцю Vogue. Для свого образу Вікторія підібрала сережки з діамантами від легендарного ювелірного бренду Tiffany & Co, однак решту вбрання залишила в таємниці, накинувши лише халатик і обмотавши голову рушником.

"Обираю, що ж надіти сьогодні! Готуюся святкувати 10-річчя з @BritishVogue! Обожнюю ці сережки від @tiffanyandco.", -поділилася планами Бекхем. За добу кадр набрав 360 тис. лайків. Фолловери були в захваті від свіжої і сяючої шкіри дизайнера, а також від стриманих, але дуже красивих сережок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Вікторія Бекхем зробила спільне селфі у дзеркалі, де її стиліст Кен Пейвс дбайливо робив зачіску дизайнеру за допомогою плойки. Також знаменитість показала в Instagram всіх своїх дітей: Брукліна, Ромео, Круза, Харпер і коханого чоловіка , які радо бавилися в морі. А ще Вікторія показала свого старшого сина Брукліна і пожартувала, назвавши його таксистом.