Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Нещодавно артистка зі своїм партнером Максимом Єжовим станцювали квікстеп в образах Проні Прокопівни та Голохвастова. Для цього Лесі навіть довелося позбутися одного зуба, правда, на короткий час.

"Ну як вам Леся Прокопівна? Стиляжна женщіна вийшла? ...якщо цікаво зуб зафарбовували спеціальною фарбою (спиртові фарби для зубів) Можна було ходити пару днів з таким зубом, але я вирішила, що не потрібно 😂", - розкрила таємницю Нікітюк. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "шикарний Образ! 😁 👍🏻 І номер 💃🏻 був відмінний! 😊", "Ви чудова,Пронечка", "Красуня!! Пані лягли і просять:)", "😂 які ж білі зуби😻😁", "Навеселила всіх ))))", "Гарна:))🌹Виступ супер !!!!!💕👍Так тримати !!!! 😃".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк вирішила присвятити свій останній танець всім шанувальникам з комплексами і закликала кожну людину любити себе такою, яка вона є.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також артистка взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

А ще знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".