Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами рецептом маринованих огірочків в Instagram. Знаменитість створила власний хештег #славакухне, перейшовши за яким можна знайти безліч простих домашніх рецептів. На цей раз головним помічником артистки став її син Леон.

"Рецепт на 2-2.5 кг огірків: ✅ огірки - 2-2.5 кг (+- 4 літрові банки)
✅ кетчуп Чилі - 1 пачка
✅ оцет - 250 мл
✅ цукор - 300 г
✅ сіль - 2 ст. л.
✅ часник - 2 зубчики/ банка 🥒Огірки:
Огірки попередньо потрібно залити холодною водою на 2-3 години.
🍵Заливка:
На 1 літр води додаємо пачку кетчупу Чилі, оцет, цукор, сіль і доводимо до кипіння, щоб всі інгредієнти розчинилися.
📝Банки стерилізувати не обов'язково, так як будемо це робити вже в готовому вигляді.
🥒Огірки розкладаємо в банки цілими (якщо маленькі) або ріжемо будь формою, як більше подобається (половинками/четвертинками). Додаємо в кожну 2 зубчики часнику (на літрову банку).
🔥Ставимо на плиту велику каструлю з водою, яка буде покривати 3-4 см банки, вниз, по старому, опускаємо полотенечко.
Огірки в банках Заливаємо готовим маринадом, і ці банки, прикривши кришечками, опускаємо в киплячу воду. Доливаємо в каструлю води до звуження банок. Доводимо до кипіння, і нехай покипить хвилин 7, довше не треба, щоб огірки залишилися хрусткими. Після стерилізації витягуємо баночки і закручуємо. А потім, за стандартною схемою, перевертаємо, закутуємо пледиком і готово✅ #славакухне", - детально розписала все в пості Камінська.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в спідній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.