У Росії відомий гіпнотизер заявив, що йому вдалося вийти на зв'язок з покійним співаком Йосипом Кобзоном і навіть поговорити з ним.

Як повідомляє портал Рoliteka, померлий артист нібито розповів медіуму про те, що на "тому світі" він позбавлений від усіх проблем і турбот, і вже зустрів покійних родичів.

Гіпнотизер розповів, що зміг почати спілкування з Кобзоном за допомогою свідомості своєї асистентки. Так, артист зараз нібито знаходиться на п'ятому рівні світу покійних, і на третій день після смерті зустрів якусь Зінаїду Петрівну, яка допомогла йому увімкнути "свідомість душі".

Кобзона осінило, що за життя за всі 80 років він жодного року не прожив свідомо, а зрозуміти це зміг лише після смерті. Гіпнотизер додав, що зміг дізнатися, що саме відчуває покійний.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я чудово себе почуваю, я повернувся додому. Я тут постійно чую дзвін маленьких дзвіночків. У мене немає жодних проблем, в тому числі і зі здоров'ям. Я зараз чекаю Божого суду", — передав артист через асистентку, яка перебувала під гіпнозом.

Варто відзначити, що більшість користувачів вкрай скептично поставилися до новини від гіпнотизера.

Незадовго до смерті артиста російська акторка Аліка Смєхова опублікувала фотографії Йосипа Кобзона. Знімки вона виставила у своєму мікроблозі Instagram. Кобзона фотографували в березні 2018 року на дні народження актриси.

Нагадаємо, причиною смерті Кобзона могло стати страшне прокляття. ЗМІ розповіли про прокляття, що згубило Кобзона.

Як повідомляв "Знай. ua", стало відомо про таємну зустріч напередодні похорону Кобзона.

Також "Знай. ua" писав, що рак пожирає відомого композитора, фанати в жаху. Хвороба змінила чоловіка до невпізнання.