Якщо ти думаєш, що всі зірки після пологів виглядають як Кейт Міддлтон, ти глибоко помиляєшся. Вони стикаються з тими ж проблемами, що й прості жінки. Детальніше про це читайте в матеріалі Clutch.

Алі Федотовски-Манно

Американська телезірка, блогер, прес-секретар і мама двох дітей Алі Федотовскі-Манно спокійно ставиться до свого обвислого після пологів живота. Вона виклала фото, на якому зі сміхом стискає свій неідеальний живіт.

Хіларія Болдуін

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Дружина відомого голлівудського актора Алека Болдуіна теж не соромиться свого післяпологового тіла. Вона зробила фото відразу після того, як народила четверту дитину, на якому добре видно її неідеальний животик. Хіларі зізнається, що не соромиться свого тіла, але і готова працювати для того, щоб привести його у форму.

Джессі Джеймс Декер

Джессі Джеймс Деккер точно виступає за бодипозитив — у своєму профілі в соціальних мережах вона опублікувала фото, на якому видно її живіт через пару тижнів після пологів. У підписі до фото вона закликала прихильниць перестати соромитися свого тіла і любити його таким, яким воно є.

Хіларі Дафф

Колись струнка Хіларі Дафф навіть через кілька років не повернулася до колишніх форм. Проте це зовсім не заважає їй любити своє тіло, яке подарувало їй прекрасну дитину. Зараз Хіларі знову в цікавому стані.

Пета Маргатройд

Американська танцівниця, яка двічі перемогла в Dancing with Stars, після пологів теж залишилася не в ідеальній формі. Але Пета не засмучується, адже вона любить своє тіло і знає, що, якщо потрібно, вона зможе повернутися до колишньї форми.

Нагадаємо, Рейчел МакАдамс вперше показала новонародженого сина.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірки, які втратили своїх дітей.

Також портал Знай.ua писав, експерти рассказали якою буде дитина, народжена в 2019 році.