Ці зірки були в числі перших, хто зіткнувся зі страшною невиліковною хворобою. Вони боролися, але вірус виявився набагато сильнішим. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Фредді Мерк'юрі

Фредді Мерк'юрі - це справжня легенда рок-музики. У 1991 році, Меркьюрі зізнався, що вже кілька років бореться зі СНІДом. Ця заява шокувала його шанувальників та рідних. На наступний день артист помер під час запису пісні "Mother love".

Причому, слова пісні стали віщими, Меркьюрі ніби прощався з усіма і відчував, що співає востаннє.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Артур Еш

Відомий американський тенісист, володар 3 кубків Великого шолома заразився СНІДом в 1988 році. За словами Артура причиною зараження стало переливання крові. Спортсмен страждав серцевою недостатністю, що і послужило причиною його звернення в лікарню.

Артур загинув у 1993 році, і його буквально оплакував весь світ. Причиною смерті став серцевий напад.

Ентоні Перкінс

Ентоні прославився в 50-тих головною роллю в легендарному "Психо". Він отримав кілька Оскарів і "Золотих пальмових гілок". Проживши насичене життя він помер від СНІДу в 60-річному віці, чим шокував шанувальників. Причину виникнення вірусу актор так і не назвав.

Рудольф Нуреєв

Рудольф Нуреєв прославився як балетмейстер на весь Радянський союз і Європу. Його пов'язували 25-річні відносини з датським танцівником Еріком Бруном. Брун загинув у 1986 році, а за два роки до цього, у Нуреєва був виявлений ВІЛ. Артист стійко боровся з хворобою, але через дев'ять років помер від ускладнень.

Джіа Каранджі

На початку 1980-х Джіа отримала неймовірну популярність. Вона була однією з найвідоміших моделей всіх часів. Але, на жаль, кар'єру дівчини вбили наркотики. Кар'єра була настільки яскравою і стрімкою, що вже через кілька років їй довелося займатися проституцією, щоб заробити на дозу. Вона померла в 26-річному віці від СНІДу.

Нагадаємо, медики радять вживати близько 4-5 зубчиків часнику в день, адже він назавжди вбиває рак та ВІЛ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", як насправді з'явився СНІД.

Також раніше портал "Знай.ua" писав про те, що науковці знайшли саму найдієвіший захист від ВІЛ.