Відомий російський виконавець Діма Білан потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Більше того, він сам став її винуватцем, про що зізнався шанувальників у соціальній мережі. Про те, що насправді сталося Білан розповів в Instagram.

"Все обійшлося! Стрес зловив звичайно, але що тільки не буває в цьому житті. Салон заповнився різким димом, подушки безпеки спрацювали різко і удар був відчутним, що в голові все перевернулося. Шок зараз наздоганяє, самі розумієте викид адреналіну і кортизолу. Фууух руки тремтять. Все обійшлося! І у всіх обійшлося! Я винен в аварії, відволікся. Викликав сам ДПС за 112, пожежників і швидку викликав, ну щоб все в законному полі і без інсинуацій, пересудів і чуток. Люди, будьте уважнішими за кермом! Дуже було несмішно. Дуже несмішно", – написав співак.

Також співак опублікував у своєму акаунті відео, в якому розповів про подробиці події. За словами Білана, його улюблена машина зараз проходить техобслуговування, тому він виїхав на іншій машині зі свого гаража. На світлофорі співак відволікся від дороги і в'їхав в зад іншому автомобілю.

Діма Білан повідомив шанувальникам, що сам викликав всі служби, щоб врегулювати ситуацію на місці і за законом. За словами артиста, він полюбовно домовився з водієм автомобіля, який протаранив. З цього можна зробити висновок, що співак просто оплатить ремонт пошкодженої ним машини.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники співака не залишилися байдужими і почали співчувати і заспокоювати свого кумира.

"Діма, співчуваю Вам дуже! Слава Богу всі живі. Не переживайте, все налагодиться", "Молодець! Чоловік", "Все зробив правильно!", "Плювати на машину, головне, щоб ти в порядку. Уважніше треба бути!", "Дмитро бережіть себе і оточуючих", "Славу богу все обійшлося. Бережіть себе", – написали підписники Діми.

Діма Білан

Нагадаємо, у столиці РФ популярний російський співак Діма Білан потрапив у ДТП.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан втік від депресії до батьків.