Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли ще один спільний кліп, який нібито зробили у якості вибачень за їхню попередню спільну роботу - ролик "Ibiza".


Як відомо "Ібиця" викликала небувалий шквал критики – співаків поносили, як ніколи раніше. У кліпі, який вийшов 8 вересня, були і розчленування, і обливання фекаліями, і фейкова смерть співаків.

Кіркоров і Басков заявили, що хотіли таким чином поіронізувати над чутками навколо їхніх стосунків – співаків підозрювали у нетрадиційній орієнтації, говорили про них, як про гей-пару.

Однак кліп "Ibiza" у глядачів викликав лише нерозуміння, відразу і обурення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У новому ж кліпі, який є пародією на родик Каньє Веста і Ліл Пампа, Кіркоров з Басковим просять своїх фанатів не йти, і роблять це вельми оригінально.

Новий кліп називається "Вибачення за Ibiza". У ньому співаки нібито просячи вибачення за попередній ролик, зачитують гнівні коментарі глядачів і просять свою далеко немолоду фанатку не йти від них.

Басков з Кіркоровим постали у кліпі у дивних квадратних костюмах, які імітують піктограми дизлайків. Зазначимо, що у спільній роботі реперів Каньє Уеста і Ліл Пампа співаки знялися у схожому вбранні, які й перейняли у них російські поп-викнавці.

Новий кліп Кіркорова і Баскова розміщений на каналі "Чікен Каррі".

"Так, мотив "Ібіци" схожий на "Колір настрою синій", але нарешті я сплагіатив сам себе. Не йди, почекай. Я не торкався пісі козла", - заявляє у кліпі Кіркоров, повторивши останню фразу кілька разів.

Зрештою, насолоджуйтесь самі:

До слова, це вже третій кліп Філіпа Кіркорова тільки за вересень, який накликав на артиста армію хейтерів.

Нагадаємо, 14 вересня у Кіркорова вийшов спільний кліп з Єгором Крідом "Колір настрою чорний".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров випустив кліп "Колір настрою синій", який збив з пантелику молодіжну аудиторію.

Також "Знай.ua" писав, що мережа гуде через "зірковий тройнячок" Кіркорова.