Син Вікторії Бекхем, 19-річний Бруклін Бекхем, опублікував в Instagram фото своєї матері, яке викликало гучний скандал.

На знімку 44-річна Вікторія сидить на стільці, прикрившись рушником. Деякі користувачі вирішили, що на знімку співачка топлес і поспішно засудили його за рішення викласти інтимні фото мами.

Тим часом інші користувачі розгледіли на фото футболку тілесного кольору, яка злилася з шкірою співачки на чорно-білому знімку.

"На ній футболка. Можна побачити шов на її плечі. Не варто так накидатися на хлопця і звинувачувати його в інцесті, якщо ви самі сліпі", - відповіли на критику шанувальники Брукліна.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Сам Бруклін написав під знімком, що дуже пишається своєю модною мамою, яка представила нову колекцію свого бренду Victoria Beckham.

"Відмінно попрацювала, мам! Ще одне приголомшливе модне шоу", - написав він.

Раніше повідомлялося, що відома британська співачка, дизайнер, дружина футболіста Девіда Бекхема, світська левиця Вікторія Бекхем нещодавно показала в Instagram цікаве селфі з мінімальною кількістю макіяжу. Так, знаменитість готувалася до святкування 10-річчя співпраці з британським виданням культового глянцю Vogue. Для свого образу Вікторія підібрала сережки з діамантами від легендарного ювелірного бренду Tiffany & Co, однак решту вбрання залишила в таємниці, накинувши лише халатик і обмотавши голову рушником.

"Обираю, що ж надяги сьогодні! Готуюся святкувати 10-річчя з @BritishVogue! Обожнюю ці сережки від @tiffanyandco.", -поділилася планами Бекхем. За добу кадр набрав 360 тис. лайків. Фолловери були в захваті від свіжої і сяючої шкіри дизайнера, а так само від стриманих, але дуже красивих сережок.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем шокувала шанувальників новим знімком.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, Вікторія Бекхем показала приклад усім багатодітним матерям.

Також "Знай.ua" писав, Девіда Бекхема застукали на яхті з Елтоном Джоном.