Останнім часом Світлана Лобода все частіше з'являється в суспільстві Пугачової. Здавалося б, нічого особливого в цьому немає, однак, статус Примадонни на російській сцені більш ніж значний. Для Лободи, яка хоч і проживає в Росії, але всю свою творчість перенесла з України, Алла Пугачова потрібна більше, ніж Примадонні сама Лобода.

Якщо виражатися зовсім грубо, то Лобода бачить у Аллі Борисівні якогось "папіка", який може стати для неї трампліном у великий шоу-бізнес.

Зовсім недавно Світлана зізналася, що у неї стався скандал з іноземною газетою, яка назвала її "однією з найвідоміших та найуспішніших співачок Росії".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Менеджмент артистки подібне формулювання обурило, і вони негайно відреагували, заявивши, що газеті слід опублікувати спростування на тему того, що Лобода є саме українською артисткою.

Лобода дійсно зацікавлена в суспільстві Алли Пугачової і всіма силами набивається їй у дочки, намагаючись стати частиною сім'ї Примадонни. Якщо це не так, то її постійне знаходження поруч з Аллою Борисівною на дні народження її дітей, на відвідування публічних заходів, за лаштунками концертів здається, як мінімум, дивним.

Раніше ми повідомляли, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість оголила груди і розповіла про свій концертний тур по Німеччині. Фанати ж припустили, що артистка заспіває дуетом з можливим батьком її дитини Тільди - Тиллем Ліндерманном.

Нагадаємо, розпусна Лобода "відзначилася" на святі у Пугачової. Урочистості були влаштовані на честь Дня народження дітей Пугачової і Галкіна – Лізи й Гаррі, які відзначили перший ювілей - двійнятам виповнилося 5 років. Лобода була запрошена на вечірку разом з донькою Євою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Світлана Лобода показала фото своєї старшої дочки.

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що Лобода влипла в дитячу "неприємність".