Популярний співак і за сумісництвом молодий батько Сергій Лазарєв днями презентує свій душевний і відвертий кліп. На думку багатьох користувачів один з найкращих у його кар'єрі.

Так артист заінтригував передплатників в Instagram анонсом свого кліпу, який вийде вже завтра на Apple Music. У відео на пісню "Пошепки" співак розповість історію молодого батька. Артист зізнався, що в даній відео роботі він розповість про життя і кохання молодого тата.

Варто відзначити, на відеохостингу Youtube кліп "Пошепки" з'явиться трохи пізніше, 22 вересня.

Шанувальники очікують, що Лазарєв покаже в кліпі свого сина Микиту і кохану жінку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Мені чогось здається, що в кліпі буде Микита", "Невже свою власну історію розповів в цьому кліпі??", "Інтрига. Чекаємо одкровення", "Дуже чекаємо! Пісня неймовірно красива!", "Молодого батька? Тобто в кліпі буде ваша історія? Цікаво", "Молодого тата це ви про себе?", "Там що мама Микити?", - прокоментували анонс кліпу фанати.

Чи буде Лазарєв на стільки відвертим зі своїми фанатами ми дізнаємося вже зовсім скоро. А поки всі фанати завмерли в очікуванні.

Варто відзначити, про те що у Лазарєва є син, про якого фанати дізналися не так давно, артисту виходило ретельно приховувати цю інформацію більше двох років.

Хто ж загадкова мама хлопчика – невідомо, адже Сергію часто приписують романи з дівчатами з шоубізнесу, та й не тільки з дівчатами. Є версія, що співак скористався послугами сурогатної матері, але ця інформація не підтверджена.

Нагадаємо, днями в сім'ї Пугачової і Галкіна відбулося свято, влаштоване на честь 5-річчя Гаррі і Лізи Галкиних. Захід вийшов видовищний. Звичайно ж, серед запрошених гостей було чимало дітей знаменитостей, серед яких опинився і син Сергія Лазарєва - Микита.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Влад Топалов виклав у своєму Instagram зворушливу фотографію з колишнім учасником дуету Smash! Сергієм Лазарєвим. Дружній поцілунок музикантів супроводжується емоційним коментарем Топалова.

Також "Знай.uа" писав, Ані Лорак, яка переживає непростий період через зраду чоловіка, знайшла розраду в обіймах свого друга і колеги - російського виконавця Сергія Лазарєва на пісенному фестивалі "Нова хвиля" в російському Сочі.