Незважаючи на те, що на дворі осінь, відома українська співачка Тіна Король знялася в грайливій фотосесії і продемонструвала ніжний образ. Перед камерою артистка позувала в стильної сукні з пікантним розрізом на нозі.

Тіна Кароль – одна з небагатьох зірок українського шоу-бізнесу, яка ретельно приховує своє особисте життя від громадськості. Крім цього, зірка вкрай рідко ділиться інформацією про своє дозвілля або відпочинку.

Але навіть ця тендітна співачка робить виключення. Так, на сторінці в Instagram Тіни Кароль з'явилися результати ніжною і грайливою фотосесії. Перед камерою артистка позувала у сукні від українського дизайнера Катерини Сільченко. Наряд підкреслював струнку фігуру Тіни Кароль і оголював її ноги.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Який настрій у вас сьогодні? Теж щасливий?", – звернулася до своїх прихильників Тіна Кароль. Варто відзначити, що зірка справді виглядала дуже щасливо. Тіна Кароль посміхалася і вибирала спокусливі пози перед камерою.

Шанувальники співачки не залишилися байдужими до такої веселої фотосесію Тіни Кароль і почали засипати зірку компліментами.

"Боже мій, ти мене вбиваєш цими ослепляющими від краси фотографіями", "Як же заворожує фото. Ніжність так і пурхає", "Стільки ніжності в одному фото", "Богиня! Королева! Сама-сама! Вмираю від цієї краси!", "Красива", "Люблю", "Чарівна", - пишуть користувачі під фотографіями співачки.

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль вразила Дніпро романтичним виступом. 8 вересня, в День міста, на головній сцені Дніпра виступили відомі українські виконавці. Великий концерт гурту "СКАЙ" та співачки Тіни Кароль зібрав близько 20 тисяч глядачів.

Напомним Тіна Кароль вперше за довгі роки знялася в бікіні. На фото Тіна позує в блакитному блискучому купальнику.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.иа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.